2777
2789
عنوان

تورو خدا بیاین به دادم برسین اگر این پیام رو میبینین😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 3370 بازدید | 186 پست
مامان من سرطان رحم بدخیم داشت سال 95 تخلیه کرد الان خوبه خداروشکر چند ساله مشکلی پیش نیومده اگ تهران ...

نه شهرستانم ولی صبح میارمش تهران دکتر عظیمی نژادان رو خیلی معرفی میکنن نمیدونم موفق میشم نوبت بگیرم یا نه اما میایم دیگخ

واسه مامانم دعا کنین بچه ها😭لطفا براش حمد شفا بخونین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خاله منم هفت هشت سال پیش گرفت سینشو برداشتن .

عجیب اینکه همه ی اونایی که عزا گرفته بودن براش با کرونا مردن و خاله سال های سال داره زندگی میکنه 

استرس نگیر عمر دست خداست 

نگران نباش انشاالله به حق این شب عزیز حالشون خوب میشه به خدا توکل کنین برای مادرت آیت الکرسی خوندم 🌹✨🙂

به خر الماس هم بدی یونجه میخواد بحث لیاقته 🤞🏻🖖🏻به ابن عباس فرمود : درباره چیزی که به تو مربوط نیست سخن مگو ، زیرا می ترسم به گناه دچار شوی ، درباره چیزی که مربوط به تو است نیز صحبت مکن ، مگر بدانی جای صحبت کردن است ، بسا از گویندگان که به حق سخن گفته اند ولی سرزنش شده اند. با دو کس بحث و جدال مکن ، شخص حلیم ، و شخص نادان . حلیم تو را عصبانی میکند و نادان اذیتت میکند ، در پشت سر برادر مومن خود همان چیزی بگو که دوست داری او پشت سر تو بگوید. چنان عمل کن همانند کسی که میداند از جرائمش بازخواستش میکنند و پاداش کارهای نیکش را میدهند.
اره ولی خودم دارم میترکم تورو خدا براش دعا کنین😭😭😭😭

دعا می‌کنیم فقط طوری نشه که مامانت بخواد از شما پرستاری کنه 

حواستون باشه این بیماری روحیه خوب می‌خواد سعی کنید بار براش نباشید

اسی جان الان انقدر علم پیشرفت کرده، نگران هیچی نباش روحیتو نباز. به مامانت الان تو باید روحیه بدی گلم

مادر و پدرای خیلی سختگیر ، بهترین دروغگو ها رو تحویل جامعه میدن

عزیزم هیچ جای نگرانی نیست عمه منم داشتن الان از من سر حال تره فقط خیلی سبزیجات و آبمیوه و مغز فندوق بهشون میدادن سعی کنین طبق برنامه غذایی دکترشون پیش برید و اینکه تا زوده بیفتید دنبال کار درمانشون  ....‌ ان شاءالله بهتر میشن یه حمد به نیت شون خوندم .... در ضمن اگه معتقدید ختم ۱۰۰۱ الله اکبر را زیر آسمون بگید به نیت شفاشون رد خور نداره...

خدا بزرگه عزیزم مادر شوهر منم ۵سال پیش فهمید سرطلان رحم داره الحمدالله الان خوب خوبه 

منو تو ، تو کلبه وسط یه جنگل یه روز بارونی بوی نم خاک جنگل صدای آواز پرنده ها سردمونه آتیش روشن کردیم و از خاطراتمون میگیم   

ان شاءالله ب حق این شب تمام مریضا شفا پیدا کنن خدا شفای مادرت رو بده عزیزم نگران نباش ان شاءالله خدا کمک میکنه مشکلش برطرف میشه امیدتونو از دست ندید و روحیه ات رو حفظ کن تا مامانت روحیه اش خراب نشه این بدتره بسپار بخدا ان شاءالله خوب میشه عزیزم 

🎈م‍‌ن خ‍‌د‍‌م م‍‌ث ر‍وان‍‌ش‍‌ن‍‌اس‍‌ا ص‍‌ح‍‌ب‍‌ت م‍‌ک‍‌ن‍‌م م‍‌ث #ر‍وان‍‌ی‍‌ا ع‍‌م‍‌ل ..!.😅🥀️🎈🚶🏼‍♀️