2777
2789
عنوان

تورو خدا بیاین به دادم برسین اگر این پیام رو میبینین😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 3371 بازدید | 186 پست
فردا میریم تهران دعا کنین بتونیم نوبت بگیریم از دکتره

بیینین شما چون وضعیتتون اورژانسی معمولا دکترا قبول میکنن جواب مامو یا سونو یا نمونه برداری رو ببینن ،حتما اصرار کن تا قبول کنن،وقتو از دست نده،قربون دلت الان میفهمم چه حالی داری کامل،منم همین بودم،اما بخدایی که خودش مامانمو بهم برگردوند درست میشه،تموم‌میشه این روزای بد ،اونموقع روزی هزاربار خداروشکر میکنی

از ته دلت بسپار ب امام رضا،بهت قول میدم خودش همه کارا رو پیش میبره 

خیلی بهش متوسل شدم و جوابمو داده دست رد به سینه ام نزده ،الهی یه آرامشی بهم بده بتونم تحمل کنم و شفای مامانمو ازش میخوام همین

واسه مامانم دعا کنین بچه ها😭لطفا براش حمد شفا بخونین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی باهاش حرف میزنم میگم مامان تو بخاطر ما هم شده باید زود خوب بشی ،یه خواهر ۱۱ ساله دارم یه برادر ...

حتما دعا میکنم،امتحان خداست عزیزمهمین که درمانو شروع کنین حالتون از لحاظ روحی بهتر میشه،درسته سختی حسمی داره،اما‌ روحیتون روز ب روز بهتر میشه

بیینین شما چون وضعیتتون اورژانسی معمولا دکترا قبول میکنن جواب مامو یا سونو یا نمونه برداری رو ببینن ...

مممنونم که از تجربه ات بهم میگی ،ممنونم که بهم امیدواری میدی این روزا همش با خودم میگم کاش یه خواهر بزرگتر داشتم باهاش درد ودل میکردم دیروز داشتم دق میکردم یه خاله ی کوچیک تر از مامانم دارم ز زدم نتیجه ی نمونه برداری رو بهش گفتم کلی باهاش حرف زدم گریه کردم سبک شدم

میشه بهم بگی کدوم شهرین؟؟؟مامانت پیش چه دکتری رفت؟؟؟

مممنونم که از تجربه ات بهم میگی ،ممنونم که بهم امیدواری میدی این روزا همش با خودم میگم کاش یه خواهر ...

من تهرانم ،مامانم پیش دکتر فرهاد موسی زاده برای عمل و پیش دکتر ادیب سرشکی برای شیمی درمانی رفت،مامانم پرتو هم شده،من هستم عزیزم اگه کاری داشتی پیام بذار جوابتو میدم،حتی دردودل ،راهنمایی هرچی،دلم میخواست الان کنارت بودم بغلت میکردمو گریه میکردیم اما بعدش قوی پا میشیدبم و ادامه میدادیم ،رو راست بگم راه سختی داری چن ماه،اما نتیجش انقد شیرینه که می ارزه ب سختیاش

حتما دعا میکنم،امتحان خداست عزیزمهمین که درمانو شروع کنین حالتون از لحاظ روحی بهتر میشه،درسته سختی ح ...

دکتر جراح عمومی واسه ی امروز نوبت داد تا بخشی از سینه برداشته بشه و گفت اگر کل سینه رو برداریم دیگه نیازی به پرتو گرافی نیستش 

و بین ۴ تا ۶ جلسه شیمی درمانی لازمه

گفتم بذار تو نت بزنم از همین نی نی سایت خیلیا اسم دکتر عظیمی نژادان رو بردن تو نت تحقیق کردم تحصیلات خوبی داره ان شاالله فردا موفق بشیم نوبت بگیریم ازشون

مممنونم که از تجربه ات بهم میگی ،ممنونم که بهم امیدواری میدی این روزا همش با خودم میگم کاش یه خواهر ...

در ضمن اینا امیدواری نیستا،واقعیته،لازم نیست بگم خوب میشه،چون مطمعنم خوب میشه،سرطان سینه خیلی درمان پذیریش بالاست،اگه قرار بود جواب نده الان دور از جون خیلیا مرده بودن،چون خیلی مبتلا میشن،حرف منو یادت بمونه مل این روزا ،طول میکشه،سخت هست اما اخرش شیرینه و مامانت سالم سالم میشه،ترخدا قوی بمون ،تو نقش اول نجات زندگی مامانتو داری،روحیه مامانت به تو بستگی داره کاملا

من تهرانم ،مامانم پیش دکتر فرهاد موسی زاده برای عمل و پیش دکتر ادیب سرشکی برای شیمی درمانی رفت،مامان ...

مممنونم مامان شما سینه اش رو کامل برداشت؟؟

غدد لنفاویش درگیر شده بود؟؟؟؟

کاش منم ساکن تهران بودم رفت و آمد انقدر اذیتم نمی‌کرد 

ولی مامانم خوب بشه همه چیز رو به جون میخرم

در ضمن اینا امیدواری نیستا،واقعیته،لازم نیست بگم خوب میشه،چون مطمعنم خوب میشه،سرطان سینه خیلی درمان ...

خودش میفهمه دارم حرص میخورم ،ما یه جورایی بیشتر باهم رفیق بودیم تا مادر و فرزند جونم به جونش بستس ،بندبند وجودم داره آتیش میگیره ته دلم امیدوارم ولی نمیتونم جلوی اشکام رو بگیرم 

جدای اینها بابام کارگره و درگیریه ذهنی هزینه های درمان رو هم دارم

و اینکه خب چون شهرستانیم به کل از زندگی خودم میفتم و با همسرم صحبت کردم و گفتم من همه ی تلاشمو برای درمان مامانم میکنم

دکتر جراح عمومی واسه ی امروز نوبت داد تا بخشی از سینه برداشته بشه و گفت اگر کل سینه رو برداریم دیگه ...

انشالله عزیزم،شیمی درمانی احتمال زیاد موهاشون میریزه اصلا نترسین،چون‌بعدش کامل درمیاد،کلاهای خوشگل و کلاه گیس از قبل بخر،مامانتو همیشه شاد نگه دار،بگید بخندید از کسایی که انرژی منفی میدن حنی ممکنه نزدیک ترین ادما باشن دورش کنید،ارایشش بکن،ببربدش مسافرت تا شیمی درمانیش تموم بشه،عملش هم اونقدی سخت نیست،دوران شیمی درمانی هم بهش برسید،با اب میوه های طبیعی،بلدچین،ماهی،میگو،تخم بلدرچین،سیرابی

گوشت رباد میگن براشون خوب نیست،اگه مامانت اضافه وزن داره یعی کن کمکش کنی وزنشم کم کنه

مممنونم مامان شما سینه اش رو کامل برداشت؟؟ غدد لنفاویش درگیر شده بود؟؟؟؟ کاش منم ساکن تهران بودم ر ...

اره کامل برداشت بله غدد لنفاوی هم درگیر بودن،حالا ایشالله همه این موضوع ها حل میشه نگران نباش

انشالله عزیزم،شیمی درمانی احتمال زیاد موهاشون میریزه اصلا نترسین،چون‌بعدش کامل درمیاد،کلاهای خوشگل و ...

اره خاله اش هم همین‌رو گفت و گفت نترسین خوب میشه خاله و اینکه گفت خودم ماله ۱۰ سال پیش بودم و کاملا خوب شدم الان که علم پیشرفته تر هم شده

خودش میفهمه دارم حرص میخورم ،ما یه جورایی بیشتر باهم رفیق بودیم تا مادر و فرزند جونم به جونش بستس ،ب ...

بله درکت میکنم،سعی کن ببریدش جای دولتی که هزینه هاتون کمتر بشه ،مثلا من بیمارستان ارش شنیدم خوبه،و اگه ببمه داشته باشن تامین اجتماعی خیلی خیلی هزینه ها کم میوفته،یا بیمارستان میلاد و امام خمینی تهران،اگرم همون سمت خودتون دکترا و بیمارستان کارشون خوبه خوب اعتماد کنید حتما لازم نیست بیاید تهران

اره کامل برداشت بله غدد لنفاوی هم درگیر بودن،حالا ایشالله همه این موضوع ها حل میشه نگران نباش

چند مدت گذشته از وقتی مطلع شدین؟؟؟

الان چه مراقبت هایی لازم دارن؟؟؟

خودشون کارهاشون رو میکنن؟؟