2777
2789
عنوان

چرا یه مادر درک نمیکنه؟

161 بازدید | 12 پست

اقااااااااا اصن ادم اعصابش خورد میشه.... من میخوام فردا بشینم خونه درسای عقب مونده خودمو بخونم مامانم انقدر عصبانی شد که پشمام ریختتتتتت... فردا چرت و پرت میخوان حل کنن خب به درد من نمیخوره لامصب چجوری اینو بفهمونم تروخدا کمک 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با این تایپ کردنت پرای منم ریخت  چی میگی

عزیزم من

فردا کلاسایی ک تو مدرسه دارم میخوام نمونه سوال حل کنن و به درد من نمیخوره عملا میتونم از بچه ها بگیرم... میخوام بمونم خونه درسای عقب مونده خودمو بخونم اخه واقعا درس میخونم

ولی مامانم با مدرسه نرفتن مشکل داره الان چجوری بفهمونم بهش ک دعوا نشه باز؟ یه جورایی عصبانی میشه ادم پشماش میریزه به قران

مدرسه رو میگم....میخوام نمونه سوال حل کنن

آها 😂

یه مدت تعلیق...                                                                   توجه❌اسمم(یلدا) نیست چون شب یلدا اینجا عضو شدم گذاشتم(کاربر یلدایی) کاربری دست چند نفره😎
الان به جای نی نی سایت برو درست رو بخون فردا هم برو سر کلاست. اینجا چیکار میکنی؟!! مامانت می شناست ک ...

نه واقعا☹ اخه من اصلا به فردا نیازی ندارم رفتن سر کلاس بی معنیه.... شما ام قضاوت نکنین من درسم رو میخونم مشکلم چیز دیگه ای هست...

عزیزم من فردا کلاسایی ک تو مدرسه دارم میخوام نمونه سوال حل کنن و به درد من نمیخوره عملا میتونم از ب ...

به همین لطافت بهش بگو 

کائنات ازت ممنونم که نگاهت و حواست به من هست💙خدایا شکرت💚الهی به امید خودت❤