2777
2789
عنوان

بیایین خواهرانه راهکاربدین پیشاپیش مرسی ازتون

| مشاهده متن کامل بحث + 321 بازدید | 23 پست
سلام عزیزم باید بری تو دل ترس هات فقط چاره ش همینه  باید زیاد بری تو جمع ها و اظهار نظر کنی هم ...

دوستامم همینو میگن نمیدونم چرانمیتونم

خدایاشکرت بابت همه چیز
منم همینم یکی حرفی بزنه فقط نگاهش مبکنم هیچی به ذهنم نمیاد بگم بعدش کلی جواب میاد تو ذهنم و حرص مبخو ...

دقیقا زیردوش ادم یادش میوفته چی باید میگفت

خدایاشکرت بابت همه چیز

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه مدت باشگاه رفتم ولی اونم ول کردم بخاطرکمبود اعتمادبنفس

کتاب راجع به اعتماد به نفس و عزت نفس بخون .

باور کن بعضی آدم ها درسته سر زبون دارن ولی دقت می کنی می بینی عقل ندارن  و تو عقلت از اونها بیشتره . همیشه به خودت بگو این آدم ها همه سیب زمینی  هستن  هیچی نیستن که من بخوام  اعتماد به نفس در مقابل اون ها نداشته باشم .

این نیز بگذرد .....
کتاب راجع به اعتماد به نفس و عزت نفس بخون . باور کن بعضی آدم ها درسته سر زبون دارن ولی دقت می کنی م ...

کتاب اعتمادبنفس خوب سراغ ندارین؟

خدایاشکرت بابت همه چیز
باورکن اطرافم پرآدمای پرروع وحاضرجوابه ولی هیچی ازشون یادنمیگیرم 

سعی کن حرفات تو دلت نگه نداری،چن بار تو خونه با بقیه تمرین کن،به مرور بهتر میشی

ممنون خدا که تنهام نذاشتی،ممنون که صدامو شنیدی،نی نی هامو  مدیون توام      رب لاتذرنی فردا وانت خیرالوارثین                               خدایا شکرت 🤗😘🙄😇😇😎
یعنی هرحرفی تودلم بودو به زبون بیارم؟؟

حرفی که درسته خب،نه همشو به مصلحت رد کنی

ممنون خدا که تنهام نذاشتی،ممنون که صدامو شنیدی،نی نی هامو  مدیون توام      رب لاتذرنی فردا وانت خیرالوارثین                               خدایا شکرت 🤗😘🙄😇😇😎