2777
2789
عنوان

انتخاب اسم برای خواهر کوثر

628 بازدید | 42 پست

کدوم اسم قشنگتره به نظرتون 

خیلی هم مهم نیس به اسم کوثر بخوره یا نخوره فقط نمی‌دونم کدوم اسم جدیدتر وقشنگتره

تعداد رای : 34
نظرسنجی
نورا
19
55%
سوین
4
11%
کیانا
11
32%

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسم دختر من پردیس رو دوست دارم 

امیتیس

ارتمیس

و کلی اسمای اصیل ایرانی توی تاپیکم ب ترتیب حروف الفبا مشخص کردم اگه دوست داشتی بخون

منی رو که مخ نامزدمو توی 10 دقیقه(اونم با وجود پنج شش تا رقیب عشقی) زدم به چالش نکش نسناس    برگزار کننده ی دوره های انلاین و حضوری دلبری و عشوه ... ولی به دور از شوخی سوال داشتی بپرس  
پس چرا اسم خواهر کوثر انقدر بهتره 😔

به نظرم عحق وجق بودن اسم دلیل بر باکلاسی و شیک بودنش نیست. مهم معنیشه که خیلی هم خوبه. و اینکه این بنده خدا درمورد اسم دوم نظر خاست نه اول. کاش یاد بگیریم اخترام بزاریم.

☀☀☀ "تو" صبح باش ...! من تمام شب های تاریخ را تاب می آورم ...!

خدایی چرا اسم اون بنده خدا رو کوثر گذاشتید؟ اسمایی که واسه خواهرش انتخاب کردید، خیلی قشنگترن. هر سه تاشون خیلی قشنگن. سوین از همشون قشنگتره ولی کیانا به کوثر بیشتر میاد

اگر کسی بهم بی احترامی کنه، با بی احترامی جوابشو نمیدم چون من آدم محترمی‌ام. اگه کسی دلمو شکوند، میسپرمش به خدای عادل و مهربونم که حقشو بذاره کف دستش.اما اگه کاربر غیر خانم هستی و اومدی تو سایت زنان و زایمان وسط تاپیکای زنونه، خودتو شیرین کنی و دل چند تا خانم ساده‌لوح رو ببری، انتظار نداشته باش باهات برخورد خوبی داشته باشم