2777
2789
عنوان

شام برا مهمونم چی درست کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 401 بازدید | 34 پست
با هویج خلالی شده و پوست پرتقال خلالی شده البته باید سه بار بجوشونی و تلخیشو بگیری ،بعد تفت بده و سر ...

میتونی قشنگ برام بگی مرغش هم چطوری فدای دست ب قلم شدنت عزیزم

هرچه دارم از امام رضاست ❤️‍🩹پسرم نذر امام رضاست 💚💚💚برا ظهورش صلوات

میتونی قشنگ برام بگی مرغش هم چطوری فدای دست ب قلم شدنت عزیزم

روم سیاه دختر ،بچهام امتحان داشتن دیگه رفتم شرمنده

دیشب چی درست کردی؟

چراغ ظلم ظالم تا دم محشر نمیسوزد. اگر سوزد شبی سوزد،شبی دیگر نمیسوزد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دستور شیرین پلو کامل بهت میگم برای مهمونی غذای مجلسی و خوبیه 

پرتقال میخوری پوستشو بزار کنار مغز سفیدشو بکن با چاقو بتراشی راحت کنده میشه ،بعد خلال کن باریک مثل چیپس خلالی بیرون،بزار توسینی روشوفاژ یا بخاری خشک بشه همیشه داشته باشی .موقع استفاده سه بار بجوشون در حد پنج دقیقه و بریز تو آبکش آب سرد بگیر روش ،سه بار تکرار کن تا تلخیش بره ،هویجم مثل پوست  پرتقال خلال کن بریز تو تابه با روغن کم سرخ کن تا یذره نرم بشه ،درش بیار بزار کنار پوست پرتقال بریز اونم همینجور تفت بده یذره سرخ بشه ،بعد با هم قاطیشون کن زعفران بریز و خلال بادام اگر دوست داشتی میتونی مرغ پخته ریش شده قاطیش کنی ،ولی من مرغ جدا میپزم و مثل زرشک پلو کنارش میزارم .شکر بسته به ذائقتون بریز ،گلاب و هل سابیده شده یادت نره .برنج آبکش کن سعی کن ته دیگشو ته چین کنی که دیگه عاااالی میشه  بعد از موادت لابه لای برنج بریز .یذره از مواد نگه دار برای روی دیس ،موقع کشیدن زعفران کنارت باشه اگر به رنگ و رو بود بریزی اگر داشته خلال پسته هم بریز 

مرغم من فلفل سیاه نمک زردچوبه پاپریکا پودر دارچین یذذذره پودر سیر مخاوط میکنم میمالم به همه جای مرغام بعد سرخشون میکنم ،بعد دوتا پیاز رنده درشت میکنم تو تابه تفت میدم سبک بشه بعد رب اضافه میکنم دو دقه تفت میدم و آب لیمو میریزم کم،بعد آبجوش میریزم انقد سس غلیظ باشه هویج حلقه شده و یه ساقه کرفس خورد شده میزارم بجوشه بعد مرغام میزارم تو سس نیم ساعت چهل دقه بعد حاضره 

مرغم من فلفل سیاه نمک زردچوبه پاپریکا پودر دارچین یذذذره پودر سیر مخاوط میکنم میمالم به همه جای مرغا ...

فدات عزیزم دیشب قیمه درست کزدم با سالاد ماکارانی 

انشالله مهمونی بعدی😃😃😃

هرچه دارم از امام رضاست ❤️‍🩹پسرم نذر امام رضاست 💚💚💚برا ظهورش صلوات