2777
2789
عنوان

شام برا مهمونم چی درست کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 401 بازدید | 34 پست

از این گوشت قرمزای عروسی درست کن اگ گوشت گوساله داری،

اگ گوسفندی داری قیمه یا قرمه سبزی

اگ مرغ داری با آلو و انار دونه و اینا درستش کن کنارش بادمجون سرخ کن

ساقیا ته استکان هایت نمی‌گیرد مرا.... لطف کن از دور بعدی پیک لیوانی بریز.... نه شراب راز میخواهم نه جنس اونوری...‌ از همین سگ مزه های تلخ ایرونی بریز...🥂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حس میکنم خورش زشت باشه بخاطر همین مخمو درگیر کرده

خورش زشته؟ ن بابا خیلی مجلسیه...

ساقیا ته استکان هایت نمی‌گیرد مرا.... لطف کن از دور بعدی پیک لیوانی بریز.... نه شراب راز میخواهم نه جنس اونوری...‌ از همین سگ مزه های تلخ ایرونی بریز...🥂
شیرین پلو چجوری درست میکنن

با هویج خلالی شده و پوست پرتقال خلالی شده البته باید سه بار بجوشونی و تلخیشو بگیری ،بعد تفت بده و سرخش کن شکر و زعفران و هل و گلاب بزن اگر داشتی خلال بادام بریز بعد لابه لای برنج بریز و یذره ام برای تزئین روش بزار کنار 

چراغ ظلم ظالم تا دم محشر نمیسوزد. اگر سوزد شبی سوزد،شبی دیگر نمیسوزد
وای این تبلیغات دندون مصنوعی حال منو بد نیکنه😭

تبلیغ ارتودنسیه🤣🤣🤣🤣

شیرین پلو چجوری درست میکنن

مرغ داری با رب انار اگ داری اکبر جوجه درست کن مرغ از وسط نصف شده حالا ۴ تیکه بود عیب نداره

با هویج خلالی شده و پوست پرتقال خلالی شده البته باید سه بار بجوشونی و تلخیشو بگیری ،بعد تفت بده و سر ...

شکر چقد میخواد 

۵ نفریم 

هرچه دارم از امام رضاست ❤️‍🩹پسرم نذر امام رضاست 💚💚💚برا ظهورش صلوات

بشامل با کتلت نشنییدم چیه

کتلت ک همون کتلت هس 

بشامل ماکارونی آبکش میکنی بعد مواد مرغی رو آماده میکنی مرغ ریش ریش با پیاز تفت میدی با قارچ ... بعد سس بشامل درست میکنی طرز تهیه اش توی نت هس 

بعد توی پیرکس نشکن ی لایه ماکارونی ی لایه موادت 

و ی لایه پنیر پیتزا میذاری تا اخر ک ظرف پر شه معمولا دو لایه میشه .‌‌

آخر سر سس بشامل روش میریزی و پنیر پیتزا و میزاری فر 

و بعد میبری سر سفره و نوش جان