2777
2789
عنوان

فقط کسایی ک خیانت دیدن بیان

41635 بازدید | 269 پست

سلام خوبید این پیامو در حالی می‌نویسم ک شوهرم  تازه رفته سرکار دارم گریه میکنم حالم خیلی بده از خیانتش چند ماهی میگذره اما نمیتونم بهش اعتماد کنم همش احساس میکنم داره بهم خیانت می‌کنه باز حسم بهم میگه ولی نمیتونم ثابتش کنم همه چیو پاک می‌کنه صبح فقط تو سرچ گوگلش دیدم ی عالمه سرچ کرده اسمس دوری و دلتنگی اسمس عاشقانه دارم  دیوونه میشم ازین حس روزی نیست ک بهش فکر نکنم روزی نیست ک دلم آشوب نشه میدونم داره خیانت می‌کنه  میدونم و می‌سوزم و هیچ کاری نمیتونم بکنم زندگیم سیاه شده 

شما فقط طول زخم آدما رو میبینید. اما گاهی عمق اون زخم تا استخون هم رفته...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه تقریبا مطمعنی داره خیانت میکنه بزنش به دیوار 

مدرک ندارم .چجوری ثابت کنم همه چیشو پاک می‌کنه از آخرین باری ک دستش رو شد خیلی محتاط شده 

دختره  رو میرشناسی؟

ن کاملا . فقط میدونم خونشون نزدیک ماست و پیج اینستاشو دارم .تو بیو پیجش زده متعهد به قلبش..

مدرک ندارم .چجوری ثابت کنم همه چیشو پاک می‌کنه از آخرین باری ک دستش رو شد خیلی محتاط شده 

چرا   با  این  موضوع  کنار  نمیای؟ 

بجای اینکه مخفی باشه  بذر بیان  تو خونه   احیانا  کاری  داشتن  خودت براشون آماده کن  تا حرص نزنه   

چرا   با  این  موضوع  کنار  نمیای؟  بجای اینکه مخفی باشه  بذر ...

چی؟فک کنم متوجه تاپیکم نشدی 

خوب میگی خیانت می کنه ...  میگم  برای اینکه حرص نزنه   بذار بیان تو خونه  ت ...

ممنون واقعا بابت نظرت .برای شوهر خودتم اینکارو می‌کنی ؟

بی حیایی تا کجا خجالتم خوب چیزیه 

اتفاقا  این جوری محبت بین تون بیشتر  میشه  

خودم حالم خوب نیست ب اندازه کافی عصبی هستم اینجا پیام گذاشتم گ چند نفر بیان آرومم کنن خواهش میکنم دیگ جواب ندید متاسفم برای طرز فکرت