2777
2789
عنوان

شمام این حسو بعد رسوندن دارین؟

93 بازدید | 5 پست

تو امتحان دو نمره به خرخون کلاس رسوندم اون در حد یا نمره رسوند ینی من نیاز نداشتم 

الان عذاب وجدان دارم اونکه همینطوریم نمره هاش بالاست حالا میاد از منم بیشتر میگیره 

دانشجوام

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشیدا ولی جمع کن بابا واسه دانشجو افت داره تو فکر این چیزا باشه 

بنظر من که اصلا تو دانشگاه بچه خرخون و تنبل وجود نداره همش احمقانست

پیامتو نمیخونم تا چشمت دربیاد😛

مشکلم اینه که چرا بهش رسوندمم

خب رسوندی ک رسوندی. یه نمره بیشتر یا کمتر تو آینده ات تاثیری نداره. حرص و جوش الانت حیفه

زیر گروه بنفش💜... وزن ۷۶ و ۲۰۰ وزن هدف ۶۵ ... هدف اول ۷۳ 

عزیزم به نظرم شما باید از خوده نفس کار، عذاب وجدان داشته باشی! تقلب رسوندن یا دریافت کردن، کاملاً کار اشتباهی است و هیچ فرقی با دزدی نداره. 

اگر آدم معتقدی باشی و از مراجع تقلید هم سوال کنی، اونها هم خواهند گفت که اشکال شرعی داره. 

اگر هم حتی معتقد نیستی، به قول خودت وجدان که داشتی که الان دچار عذاب وجدان شدی..... 

در هر صورت هر کس از این طریق ها به جایی برسه و در آینده شاغل بشه، درآمدش دچار مشکل میشه! 

بخاطر همین چیزا و خیلی مسائل دیگه است که میگن کسب درآمد حلال خیلی خیلی سخته. 

حق الناس هم هست این کارا. 

یه زمانی که من قبلاً از طریق دانشگاه رفته بودیم راهیان نور، ما رو بردند یه جایی که یادبود و موزه ی آثار شهدای معروف بود مثلآ شهید چمران. 

بعد یکی از آثار این شهید، کارنامه ی دوران تحصیلش بود که اونجا یادگاری نگه می‌داشتند. من همیشه فکر می کردم  بچه درس خون ها و نخبه هایی مثل شهید چمران لابد همیشه تمام نمرات شون 20 بوده! 

در صورتیکه اصلا اینطور نبود. 

نمرات خیلی خیلی بد هم داشت. 

مهم اینه که در زندگی درستکار باشیم و نهایتاً اون رشته یا شغلی که در آینده باید داشته باشیم، واسش تلاش کنیم تا مدیون خودمون و مردم نباشیم. 

درستکار بودن خیلی مهمه. 

موفق باشی عزیزم.