2777
2789
عنوان

بیاید فوش جدید یاد هم بدیم فوش های بی ادب ولی با ادب🫣🤣🤣🤣

| مشاهده متن کامل بحث + 1530 بازدید | 98 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم اصن ینی چی ولی جدیدا میگم اسکل دو شاخه😂😂😂

ما تو زبون مادریمون یه چیزی میگیم که شامل همه فحشی میشه اکثرا هم به ادم دست و پا چلفتی و بی بخار و کسی ک نکبت بازی در میاره میگیم 

میگیم کفارات kofarat

وقتی ب یکی میگی روانت شاد میشه😂😂😂

تو رووووو خدااااا کتاب بخونید مسواک بزنید****بی‌نهایت زندگی رو دوست دارم و می‌خوام تا جایی که می‌شه زندگی کنم. کاش هر چی خاک اموات شما هست بقای عمر من باشه.این فیلم را به عقب برگردان آن قدر که پالتوی پوست پشت ویترین، پلنگی شود که می دود در دشت های دور، آن قدر که عصاها پیاده به جنگل برگردند و پرندگان دوباره بر زمین.نه!به عقب تر برگرد. بگذار خدا دوباره دست هایش را بشوید در آینه بنگرد؛ شاید تصمیم دیگری گرفت.-گروس عبدالملکیان

آدامس جوییده 

تهش قراره بمیریم. پس بذار از زندگی کردن نترسیم.ها؟ ریسک کنیم.بدویم.برونیم.گریه کنیم.بخوریم زمین.گم بشیم.موزیکامونو گوش بدیم.کتاب بخونیم.فیلم ببینیم.سفر کنیم.مشت بخوریم.جریمه بشیم.چک بخوریم.بخندیم... .         زندگی کنیم . 🤍⛓️.              

تهههههه فوش دادم بیشعوره یه بار با یه دکتر که اقا بود دعوامون شد بعد دستمو بردم بالا گفتم خاک تو سرت بعد دکتره اینجوری نگام میکرد😐 شوهرم بعد ۲ سال هنوز میخنده میگه دعوا بلد نیستی بهش گفتی خاک تو سرت حالت میخره ادای منو در میاره بهم میگه لوووس چیزی نمیگفتی سنگین تر بودی 

من واقعا بلد نیستم دعوا کنم فوش بدم🙂🥴

من شایستگی خواسته هایم را دارم 🌱                                    

نمیدونم اصن ینی چی ولی جدیدا میگم اسکل دو شاخه😂😂😂 ما تو زبون مادریمون یه چیزی میگیم که شامل همه ...

کفارات چه باحال بود فکنم استفاده کنم ازین به بعددد

از وقتی شنیدم تو نطفه فحاش شیطان شریک بوده فقط با چشایی که از شیطنت بچه‌هام گرد شده میگم اف بر شمایا ...

یا خود خدا! کی گفتههههههه

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر