2777
2789

دیشب یه تایپک زدم یه سری از دوستان راهنماییم کردن که باهاش نمونم.

من یبار جدا شدم....ایشون ۳۲سالشه..هیچی از خودش نداره.

۱۱سال اختلاف سنی داریم.من ماشین دارم.یه پولی هم دارم که بابام باغ فروختن و بهم دادن

رفیق بازه و هرشب باید بره کافه...با خیلیا رابطه جنسی داشته به گفته خودش.

من خودم اصن اهل کافه و قلیون نیسنم...خانواده ها اشنا شدن و همه محل خبر دارن..روز زن مادرش بهم تبریک گفت ولی خودش نه..

. قصدش از اول ازدواج بود و حرف ازدواج و زد منم دوس دارم ازدواج کنم ولی عجله ندارم میخوام اشنا شیم.ولی انگار منو داره میپیچونه میگه شرایط اوکی شه ولی پول واسه کارای دیگه داره.

حالا من ازش سرد شدم چجوری تمومش کنم چی بگم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظر من اگه تصمیمت جدی و با ی زنگ و پیام شل نمیشی  بگو این مدت که با شما بودم متوجه شدم به درد هم نمیخوریم و میخوام این رابطه رو همینجا تموم کنم. بعدش دیگه بهش حتی فکرم نکن. برای راحت حل کردن این مساله با خودتم میتونی از مشاور کمک بگیری که این دوران راحت تر برات بگذره

خاموش باش وقتي نمي داني...سكوت كن آن دم كه مي داني ... 

واقعا برای چیش باهاش وارد رابطه شدین 

گلم باهاش کات و رو اعتماد له نفس خودت کار کن اصلا نباید بهش فک میکردی برو به خودت برس ایشالا مورد های خوب 100درصد روبه روت قرار میگیره

نه عزیزم. کار درستیه تموم کنم باهاش؟اینم بگم ازش سرد شدم ولی وابستم.

مردی ک نتونه با این سن یچیزی ب نام خودش داشته باشه ازش شوهر درنمیاد تنبلم هست بدبخت میکنه یکی دیگ رو

تنهایی ارزش داره تا ازدواج اشتباه  

اینو بدون کم پیش میاد تغییر کنه

کاربر قبلی مارمولک جلو کنتورم🦎پیتزا با سس تند میقولی سیسی؟دلت نخاد 🍕🥤

به نظر من اگه تصمیمت جدی و با ی زنگ و پیام شل نمیشی  بگو این مدت که با شما بودم متوجه شدم به در ...

عزیزم به نظرت مناسب نیس؟از اونجایی که یبار شکست خوردم میترسم.

..فامیل همه میدونن به اونا چی بگم

عزیزم من ازش سردم ولی وابستم.کل فامیل میدونن اگه جدا شم برام بد نمیشه؟

چرا بد؟وقتی اولویت دوم و چندمشون هستید،گیرم واسه دلخوشی فامیل ادامه دادید این وسط کی آسیب می‌بیند فامیل؟؟؟

خدایا چنان کن سرانجام کار/توخشنود باشی و ما رستگار
واقعا برای چیش باهاش وارد رابطه شدین  گلم باهاش کات و رو اعتماد له نفس خودت کار کن اصلا نباید ...

مرسی عزیزم چیا بهش بگم بگم سرد شدم و اخلاقامون به هم نمیخوره؟

عزیزم من ازش سردم ولی وابستم.کل فامیل میدونن اگه جدا شم برام بد نمیشه؟

اگه باهاش ازدواج کنید و یه زندگی بسیار تلخ رو تجربه کنید (که قطعا همین میشه ) آیا همون کل فامیل برای شما دوا میشن ؟ ..چرا عاقل کند کاری که باز آرد پشیمانی ....

این همه آدم روی کره زمین .قحطی مرد که نیومده میخواید با این آدم از چاله بیفتید تو چاه .

منم که شهره شهرم به عشق ورزیدن ......منم که دیده نیالوده ام به بد دیدن .........