2777
2789
عنوان

امروز میخوام تموم کنم ببینین کار درستی میکنم یانه

| مشاهده متن کامل بحث + 218 بازدید | 26 پست

اشکال نداره عزیزم اینکه کل فامیل میدونن عیب نیس بحث ی عمر زندگیه بشین اول بهش بگو من با این کارات مشکل دارم میتونی سعی کنی کارایی ک دوس ندارمو کنار بزاری اگه ن بیا جدا شیم چون هیچ زنی نمیتونه رفتار سرد شوهرشو تحمل کنه قشنگ معلومه داری میپیچونیم بیا رک و راست حرف بزن

شازده کوچولو گفت:چرا دیگه ندارمش؟ روباه جواب داد حتما بهش گفتی چقدر دوسش داری...!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم به نظرت مناسب نیس؟از اونجایی که یبار شکست خوردم میترسم. ..فامیل همه میدونن به اونا چی بگم

خدایی نکرده باز شکست بخوری میگن مقصر تو بودی حتی بمونی و بسازی هم حرف هست. برای خودت زندگی کن نه کس دیگه رابطه اشتباه نزار شروع شه اصلا. به کسی هیچ توضیحی نده بگو قسمت نیود. تمام

خاموش باش وقتي نمي داني...سكوت كن آن دم كه مي داني ... 

بگو به نظرم برای هم مناسب نیستیم

عزیزم این مرد اهل زندگی متاهلی نخواهد شد نهالان نه صدسال دیگه خودتو عذاب نده ازدواج دومته ریسک نکن.تازه ادم حسابیاش بعد ناجور د ر میان این که ا زاول ادم ناحسابیه .روز زن بهت تبریک نگفته خیلی مهمه چون نمیخواد بهت متعهد باشه فردا هزار تا بیماری جنسی هم ازش میگیری نکن خواهر من نکن

چی بگم بهش بهتر نیس کلا دیگه جوابشو ندم

خیلی مصمم و راحت بهش بگید من از این ازدواج منصرف شدم ...همین ....اگه گفت چرا بگید اخلاق و روحیاتمون به هم نمیخوره ...

ولی از من به شما نصیحت .سریع حرفتون رو بزنید و تمومش کنید .اگه کشدار کنید و اون هی بگه و شما جواب بدید و فامیل بیاد وسط فقط دارید بدبختیتون رو جلو میندازید .

منم که شهره شهرم به عشق ورزیدن ......منم که دیده نیالوده ام به بد دیدن .........

بعد چهل سال هنوز نتونسته درسن زنگی کنه چیزی از خودش داشته باشه چطور جرات کرده بیاد خواستگاری؟ میخوای خرجش و بدی و کارهاش و تحمل کنی؟ نکن این کار و خواهر من نکن 

البته نظر من الهی هرچی خیر برات پیش بیاد

خاموش باش وقتي نمي داني...سكوت كن آن دم كه مي داني ... 
بگو به نظرم برای هم مناسب نیستیم عزیزم این مرد اهل زندگی متاهلی نخواهد شد نهالان نه صدسال دیگه خودت ...

مرسی مهربون برا راهنمایی و دلسوزی.ممنون همینو بهش میگم

خیلی مصمم و راحت بهش بگید من از این ازدواج منصرف شدم ...همین ....اگه گفت چرا بگید اخلاق و روحیاتمون ...

مرسی عزیزم💗💗💗همینایی که شما ها گفتین و بهش میگم