2777
2789

قوانین سایته؟ 

یا عدم پذیرش اعضا به دلیل مغایرت با باورها و اعتقاداتشون

بحث های چرت و پرت میره تو پر بازدید و ...

چرا واقعا؟؟؟؟

خاموش باش وقتي نمي داني...سكوت كن آن دم كه مي داني ... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

🤐🤐دقیقا 

هر چه تبر زدی مرا زخم نشد جوانه شد 👊🌱 هم مرگ بر جهان شما نیز بگذرد... هم رونق زمان شما نیز بگذرد... بادِ خزانِ نکبتِ ایّام ناگهان... بر باغ و بوستانِ شما نیز بگذرد... در مملکت چو غرّشِ شیران گذشت و رفت... این عوعو سَگانِ شما نیز بگذرد... آن کس که اَسب داشت غبارش فرو نشست... گَردِ سُم خَرانِ شما نیز بگذرد.... شب همیشه شب نمی‌مونه ✌️😇🌞🌄

حرف منم همینه ..من دیروز یه تاپیکی زدم برای یبوست بارداریم که داشتم میمردم دوستان خوب لطف کردن کمکم کردن بعد یه نفر نی نی یار رو صدا کرده که بیا اینو تعطیل کن ..خدایا اینجور آدمارو چجوری تحمل میکنی

بچه ها خودشون میگن خواهر شوهر ماددز شوهر دوست دارن

انتخاب موضوع دست خودشون قرار نیست هرجا سرک بکشن نپسندیدن گزارش بزنن اختیار انتخاب خودشون ندارن چجور توقع دارن با شوهر و مادرشوهر بسازن؟؟؟

چون با گفتگو نتونستن با هم کنار بیان😂😂😂

آخی بدون گفتگو و با گفتگو هم که با شوهر و قوم شوهر هم کنار نمیان فقط چرت و پرت بگن وقت خودشون و بکشن