2777
2789

چهارم بهمن 97....

نمی‌دونم بگم چه حسی بهش دارم،اونروز هم خوشحال و‌هم ناراحت بودم خوشحال بخاطر مادر شدن و بچه دارشدنم ناراحت بخاطر بستری بچه ام تو مراقبت های ویژه....ولی امروز خوشحالی درکار نیست ناراحتم که ای کاش مادر نمی‌شدم ای کاش بچه دار نمی‌شدم...

بچه مشکل دار همون نباشه بهتره،باشه که زجر بکشه چه فایده اونم تا آخر عمرش.

پشیمونم از اینکه یکیو بدبخت کردم باعث تولد یکی شدم که هیچ سرنوشتی نداره.هیچ آینده ای نداره و از همه بدتر بغیر از منو پدرش هیچ پشتوانه و کس‌وکاری نداره اگه منو پدرش رو از دست بده آینده این بچه چی میشه؟؟؟

امشب اصلا خواب به چشمام نمیاد و همش دارم گریه میکنم...کاش چهارم بهمن نود و هفتی وجود نداشت.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تولدش کلی مبارک باشه ان‌شاءالله زود زودم خوب بشه . حتما خدا یه خوشبختی عمیق ی جای زندگی شما و بچتون قرار داده ک الان تو این دنیاست . هیچی بی مصلحت نیست 

یه خجالتیه پرحرف:] تربچه ی شیطون/شایدم یه رویاپردازهه وسواسی که دندوناش خوناشامیه. تو دنیای زر وقتی خدا از پروانه کوچولو پرسید میخوای بری به بدن متی و پروانه به آینده قشنگش نگاه کرد و گفت حتما حتما من همین کالبد رو میخوام ؛استرپتوکوکوس نومونیای بامزه/حرفایی که میزنم از رویا هام میاد از دنیای پروانه ای قلبم اونجا که پروانه نارنجی متی خنده هاش بوی بهشت میده/وقتی غمگینم لبخند بزن و از کنارم رد شو/  آرزوی شما در حال دانلود است لطفا صبر کنید ! ن ن ن عزیز من پاشو بجنگ زخمی شو زار بزن دستتو بزار رو زانو هاتو و با همون زخمات بازم بجنگ و  ب آرزو هات برس :)این جوری شیرین تره.مگه ن!/اگه حرفام برات مسخره بود قضاوتم نکن شاید قضاوتت ریشه ی رویاهامو بخشکونه اون جاست که پروانه کوچولو مثل اون آدم آهنی دلبسته ی بی کلام میشه ...

قسمت و تقدیر اعتقاد داری؟؟شاید خدا صبرتون اینجور میسنجه

نمیگم شما لایق نیستی اما بهتر از شما و همسرتون خدا ست که نگه دارشه 

پس امیدت به خدا باشه

مراقب فرشته اش هست

درکنارش لذت و ببر و محبت کن

نمیشه کاری کرد اما از حال میشه حداقل استفاده ولذت ببری