بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
نه بتات پایینه هنوز عزیزم. کی گفت۷هفته ای؟؟ بتا باید بره بالای۳، ۴هزار تا کیسه زرده تشکیل بشه. من بتام۳۸۰۰بود اصلا هیچی تو سونو ندید حتی ساک. ۸هفته رفتم صدای قلبشو شنیدم. الانم آقا تو اتاقش خوابه😁😁
پسرم تاج سرم😍دخترم مونس و همدمم😍 جونم فداتون قلب های مامان❤❤
نه بتات پایینه هنوز عزیزم. کی گفت۷هفته ای؟؟ بتا باید بره بالای۳، ۴هزار تا کیسه زرده تشکیل بشه. من بت ...
از رو آخرین تاریخ پریودم میگم.ولی فردا باید برم دوباره آزمایش بتا بدم.ببینم چند شده.تو سونو گفت سن بارداریت ۴تا ۵ هفته است و یا سن باداریت کمتره یا جنین رشدش کمه
نگران نباش عزیزم.آزمایش بده بتات دوبرابر شده بود همه چی نرماله. دیگه سونو نرو تا۸هفته به امیدخدا
من تو بارداری اولم که دوقلو بود تو ۸ هفته قبلشون یهو نزد و بعد مجبور به سقط شدم.تو بارداری دومم تا ۸ هفته نرفتم سونو وقتی رفتم خدارو شکر صدای قلبش رو شنیدم،ولی آزمایش بتا همون دو سه روز بعد اینکه عقب انداختم مثبت شد و با اطمینان گفتن که باردارم.و خدا رو شکر یه دختر ناز دارم
ولی الان یک هفته بعد از اینکه عقب انداختم آزمایش بتا گفتن عددش کمه و ما از روش شمارش دقیق انجامش میدیم که ۱۱۸ بود.حالا که بعد یک هفته رفتم دکتر با این حرفهاشون ترسیدم