2777
2789

سلام بچه ها،هفته قبل با تاخیر یک هفته ای پریودم، آزمایش بارداری دادم  بتا ۱۱۸ بود امروز بردم دکتر گفت عددش کم بوده برام تکرار آزمایش رو نوشت ،و سونو.

سونو رو انجام دادم نوشته کیسه زرده مشاهده نشده ولی ساک بارداری رو دیده.به نظرتون حاملگیم پوچه؟ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه بتات پایینه هنوز عزیزم. کی گفت۷هفته ای؟؟ بتا باید بره بالای۳، ۴هزار تا کیسه زرده تشکیل بشه. من بتام۳۸۰۰بود اصلا هیچی تو سونو ندید حتی ساک. ۸هفته رفتم صدای قلبشو شنیدم. الانم آقا تو اتاقش خوابه😁😁

پسرم تاج سرم😍دخترم‌ مونس و همدمم😍 جونم فداتون قلب های مامان❤❤

نه بتات پایینه هنوز عزیزم. کی گفت۷هفته ای؟؟ بتا باید بره بالای۳، ۴هزار تا کیسه زرده تشکیل بشه. من بت ...

از رو آخرین تاریخ پریودم میگم.ولی فردا باید برم دوباره آزمایش بتا بدم.ببینم چند شده.تو سونو گفت سن بارداریت ۴تا ۵ هفته است و یا سن باداریت کمتره یا جنین رشدش کمه 

از رو آخرین تاریخ پریودم میگم.ولی فردا باید برم دوباره آزمایش بتا بدم.ببینم چند شده.تو سونو گفت سن ب ...

نگران نباش عزیزم.آزمایش بده بتات دوبرابر شده بود همه چی نرماله. دیگه سونو نرو تا۸هفته به امیدخدا

پسرم تاج سرم😍دخترم‌ مونس و همدمم😍 جونم فداتون قلب های مامان❤❤

من بارداری اول کیسه زرده تشکیل شده بود ولی بارداریم پوچ بود ربطی نداره بنظرم

نمیدونم آخه یکم نگران شدم از حرفای دکترم.گفت شاید بارداری خارج رحم باشه یا شاید لقاح دیرتر اتفاق افتاده که عدد پایین بوده

نگران نباش عزیزم.آزمایش بده بتات دوبرابر شده بود همه چی نرماله. دیگه سونو نرو تا۸هفته به امیدخدا

من تو بارداری اولم که دوقلو بود تو ۸ هفته قبلشون یهو نزد و بعد مجبور به سقط شدم.تو بارداری دومم تا ۸ هفته نرفتم سونو وقتی رفتم خدارو شکر صدای قلبش رو شنیدم،ولی آزمایش بتا همون دو سه روز بعد اینکه عقب انداختم مثبت شد و با اطمینان گفتن که باردارم.و خدا رو شکر یه دختر ناز دارم

نمیدونم آخه یکم نگران شدم از حرفای دکترم.گفت شاید بارداری خارج رحم باشه یا شاید لقاح دیرتر اتفاق افت ...

اگه لکه بینی و درد نداری نگران نباش خودتو درگیر فکرو خیال نکن آزمایش بده اگه بالا رفته بود خداروشکر سالمه ۸ هفتگی برو سونو انشالله صدای قلبشو میشنوی