2777
2789
عنوان

فامیل مون نازا بود. بعد چندین سال خدا بهش بچه داده.. چون دختره.. ناراحته

| مشاهده متن کامل بحث + 2309 بازدید | 117 پست
اگه بفهمین منظورم بی لیقاتی فامیل اسی بودم شک. خدا درک تکسم سنگینه😂😂

درک تکستون سنگین نیست عزیز دل

چیزی که نوشتید کلا اشتباهه

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زنداییم ۱۶ سالگی بچه  دار شد . بچش بهش نمیومد چون سنی نداشت . مامانش می گفت به هیچکس نگو بچمه چشم میخوری الگی بگو داداشمه . انقدر ناشکری کردن که خواهر برادرای کوچکتر زنداییم همشون مشکل نازایی پیدا کردن . ۷ تا خواخر برادر داشت به جز یکیشون همشون انقدر در حسرت بچه موندن و نذر و نیاز کردن تا آخر بعد ده دوازده سال بچه دار شدن . مامانم می گفت خدا گفته اینا لیاقت ندارن زود بهشون بدم ناشکری میکنن بدار یه جوری بهشون بدم که به سنشون بیاد 

اخ اخ اون باید الان نذری بده اولا ک خدابهش بچه داده دوما باید بازم نذری بده بچه اولش دختر شده بخدا ب ...

وای دقیقا من جاش بودم کل شهر و چراغونی میکردم

به همه دختران کوچک باید گفت که زیبا هستند، حتی اگر این‌چنین نباشد. مرلین مونر

واس لاک بزنی موهاشو ببافی خرگوشی کنی لباس توری بخری نازش کنی واااای ک دلم غش رف واس دخدر 🥰🥰

بخدا منم بچه اولم پسره دومی دختر اصلا ازوقتی دخترم اومده دنیامو کلا رنگ دیگه ای کرده قرانن ۵سالشه مث یه همدم همراز همدرد برام دورش بگردم من

زنداییم ۱۶ سالگی بچه  دار شد . بچش بهش نمیومد چون سنی نداشت . مامانش می گفت به هیچکس نگو بچمه چ ...

واییییی چقدر وحشتناک خدا قهر کرد باهاشون😭🥺🥺

به همه دختران کوچک باید گفت که زیبا هستند، حتی اگر این‌چنین نباشد. مرلین مونر

منظورم بی لیقات بودن فامیل اسی بود ک دختر پسر فرق گذاشت درک. فهم تکسم بالاس نمیفمی

شما تو این تاپیک داری به این میگی نمیفهمی به اون میگی نمیفهمی از همین طرز حرف زدنت مشخصه که چقدر با فهمو شعوری! 

👈لطفا لطفا آقایون درخواست دوستی ندن به هیچ عنوان❌️❌️