2777
2789
عنوان

فامیل مون نازا بود. بعد چندین سال خدا بهش بچه داده.. چون دختره.. ناراحته

| مشاهده متن کامل بحث + 2309 بازدید | 117 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا به من میگی؟به اون بگو بجای اینکه بهش بخندی ویکی پوستتو..بهش بگو دیگه

خیلی گیری بخدا.. بی خی توروجون هر کی دوست داری

دنبال قاتل بروسلی نباش

به همه دختران کوچک باید گفت که زیبا هستند، حتی اگر این‌چنین نباشد. مرلین مونر

بهتره قضاوت نکنیم دیگع

اونم حتما همش تو ذهنش پسر تجسم کرده الان خورده توی ذوقش

درسته کارش خوب نیست ولی خودش بعد تولد بچش پشیمون میشه 

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
چی بگم ولا زن از نظرشون بی ارزشه و باعث ابرو ریزی..... من دختر بودم خیلی غم و سختی کشیدم خیلی دارم ...

عزیزم مادر شما حتما درکشون کمه وگرنه هر دختر یاپسری اخرش باید عاشق بشه دل داره دختر پسرم نداره عاشق شدن منک میگم دخترا خیلی از پسرا برا پدرمادر عزیزترن دلسوز ترن همراهن تااخر ولی پسر نه اندازه دختر دلسوز پدرمادر باشه 

وااااااااای دختر عشقه عشق هرکسی لیاقت نداره  

الان این حرف شمام دقیقا عین همون حرفاس که میگن فقط پسرخوبه و بهش افتخار میکنن یا میگن هرکسی لیاقت پسر رو نداره.

پسرودختر فرقی ندارن ،یعنی هرکی پسرداره لیاقت نداشته.؟

ان شاءالله اون بچه به سلامت به دنیا میاد و مادرش هم عاشقش میشه❤

ولی قبل از این که نگران قهر خدا برای حرف اون خانم باشید

نگران قهر خدا برای سرزنش ها و لفظ تحقیر آمیز خودتون باشید! شاید خدا خوشش نیاد  بنده ی دیگش رو که شما تو شرایطش نیستید و درکی ازش ندارید این طور قضاوتش کنید

"وقتی خودمون هم آدم هستیم و پر از خطا"

نشه یه روز به خودمون بیایم ببینیم تو جایگاه همون خانم هستیم با همون قضاوت هایی که دیگران برای ما خواهند داشت...

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)