2777
2789
عنوان

فامیل مون نازا بود. بعد چندین سال خدا بهش بچه داده.. چون دختره.. ناراحته

| مشاهده متن کامل بحث + 2309 بازدید | 117 پست
بچش الان 4 ماهشه.. تو شکم شه. همش منتظره دکتر بگه اشتباهه جنسیت 

اصلا نمیترسه ؟ناراحت نیس ب این ک شاکیه نمیدونم والا

ادم بچش بدنیا هم بیاد چون اونو بعد از سالها خدا بهش عطا کرده همیشه دغدغه بهترینارو براش داره .

خدا عاقبت بخیرش کنه .

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چیزی زدی گلوم؟من الا امودم بگم پسر بده دختر خوبه ؟دوبار بخون بفمی 

چشام چهارتا شد 😳😳 نوشتی دختر داشتن لیاقت میخواد ینط اونایی که دختر ندارن پسر دارن بی لیاقتن! دیگه از این واضحتر! صد درد صد شما چیزی زدی من دیگه سوال نمیکنم مطمئنم

👈لطفا لطفا آقایون درخواست دوستی ندن به هیچ عنوان❌️❌️

اتفاقا اونطوری هم فکر میکنم گفتم هر دوش نعمتن! ولی وقتی دختر شده ناشکری کنه خدا قهرش نمیگیره؟ 

من نگفتم خدا قهرش نمیگیره یا کاره درستیه

شاید تو رویاهاش یه پسر بچه رو تصور میکرده 

الان اون چیزی که انتظار داشته اتفاق نیفتاده

من دیدم این جور کسی رو، ولی بعد از تولد دخترش  به شدت عاشقشه 

در هر صورت سرزنشش کار درستی نیست

وقتی ما نمی دونیم دلیلش چیه

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)
حالت خوبه؟جنسیت زده چی ؟من خودم ب شخصه عاشق پسرم اسکولین واقعا بهم گارد میگرین ؟اامودم بگم پسره بده ...

چند بار خواندم و بد حرف زدی...دختر لیاقت میخواد یعنی چی؟پسر داشتن لیاقت نمیخواد؟بهتره قشنگ تر حرف بزنی تا سو تفاهم نشه..البته اگه سو تفاهم بوده که بنظر نمیاد.در ضمن بی ادبی خودتی

چشام چهارتا شد 😳😳 نوشتی دختر داشتن لیاقت میخواد ینط اونایی که دختر ندارن پسر دارن بی لیاقتن! دیگه ...

منظورم بی لیقات بودن فامیل اسی بود ک دختر پسر فرق گذاشت درک. فهم تکسم بالاس نمیفمی

💸💻programmer
چیزی زدی گلوم؟من الا امودم بگم پسر بده دختر خوبه ؟دوبار بخون بفمی 

وقتی نوشتید دختر داشتن لیاقت میخواد 

یعنی کسایی که پسر دارن بی لیاقت هستن 

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)
اصلا نمیترسه ؟ناراحت نیس ب این ک شاکیه نمیدونم والا ادم بچش بدنیا هم بیاد چون اونو بعد از سالها خدا ...

اونم بعد چند تا سقط جنین.. از سندرم دان و قلب و.... 

به همه دختران کوچک باید گفت که زیبا هستند، حتی اگر این‌چنین نباشد. مرلین مونر

یه خانومی بود تو ازدواج قبلیش بچه دار نشد . شوهرش نازا بود ولی به ازن تهمت زده بود که تو نازایی و طلاقش داده بود . این خانوم  ازدواج مجدد کرد . می گفت از خدا خواستم بهم بچه بده حتی شده یه تیکه گوشت ولی فقط اسمش بچه باشه که به شوهر سابقم ثابت کنم مشکل از من نبوده . خدا بهش یه دختر داد که سرش خییییلی بزرگ بود و بدنش تا ۹ سالگی که زنده بود اندازه بدن نوزاد بود . من هیچوقت ندیدمش چون قایمش میکرد از همه ولی شنیدم که حتی حرف میزنه ولی سرش اندازه یه بالش بزرگه و بدنش نوزاد . تو ۹ سای هم مرد طفلکی

چند بار خواندم و بد حرف زدی...دختر لیاقت میخواد یعنی چی؟پسر داشتن لیاقت نمیخواد؟بهتره قشنگ تر حرف بز ...

منظورم این بود لیقات ندارخ ک فرق میزارع بین دختر پسز درک تکسم سنگینه بی لیقاتی اونو میگم 

💸💻programmer
بچش الان 4 ماهشه.. تو شکم شه. همش منتظره دکتر بگه اشتباهه جنسیت 

اخ اخ اون باید الان نذری بده اولا ک خدابهش بچه داده دوما باید بازم نذری بده بچه اولش دختر شده بخدا بزار بیاد بچش بسلامتی انقد دوسش داشته باشه ک دیگ دوباره حامله شه بگ دختر میخام بس ک خدا دخترو برا آدم عزیز میکنه

یه خانومی بود تو ازدواج قبلیش بچه دار نشد . شوهرش نازا بود ولی به ازن تهمت زده بود که تو نازایی و طل ...

وای چقدر وحشتناک بود 

اگه بفهمین منظورم بی لیقاتی فامیل اسی بودم شک. خدا درک تکسم سنگینه😂😂

پوستتو کندن ناموسا😁😁😁