بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
چیزی زدی گلوم؟من الا امودم بگم پسر بده دختر خوبه ؟دوبار بخون بفمی
چشام چهارتا شد 😳😳 نوشتی دختر داشتن لیاقت میخواد ینط اونایی که دختر ندارن پسر دارن بی لیاقتن! دیگه از این واضحتر! صد درد صد شما چیزی زدی من دیگه سوال نمیکنم مطمئنم
👈لطفا لطفا آقایون درخواست دوستی ندن به هیچ عنوان❌️❌️
حالت خوبه؟جنسیت زده چی ؟من خودم ب شخصه عاشق پسرم اسکولین واقعا بهم گارد میگرین ؟اامودم بگم پسره بده ...
چند بار خواندم و بد حرف زدی...دختر لیاقت میخواد یعنی چی؟پسر داشتن لیاقت نمیخواد؟بهتره قشنگ تر حرف بزنی تا سو تفاهم نشه..البته اگه سو تفاهم بوده که بنظر نمیاد.در ضمن بی ادبی خودتی
یه خانومی بود تو ازدواج قبلیش بچه دار نشد . شوهرش نازا بود ولی به ازن تهمت زده بود که تو نازایی و طلاقش داده بود . این خانوم ازدواج مجدد کرد . می گفت از خدا خواستم بهم بچه بده حتی شده یه تیکه گوشت ولی فقط اسمش بچه باشه که به شوهر سابقم ثابت کنم مشکل از من نبوده . خدا بهش یه دختر داد که سرش خییییلی بزرگ بود و بدنش تا ۹ سالگی که زنده بود اندازه بدن نوزاد بود . من هیچوقت ندیدمش چون قایمش میکرد از همه ولی شنیدم که حتی حرف میزنه ولی سرش اندازه یه بالش بزرگه و بدنش نوزاد . تو ۹ سای هم مرد طفلکی