2777
2789
عنوان

پسرم از بس سرفه میکنه داره خفه میشه .. چیکارش کنم ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 12683 بازدید | 81 پست
الهی، خب اونا خیلیاش خواب اوره ولی خب حق داری آدم دستپاچه میشه نمیدونه چه کنه  اگه دیدی ادا ...

باورت میشه دکتر اطفال تو شهرمون نبوده که نبرده باشم .. هیچ اثری نداره .. الان ۳ ماهه وضعیتش اینه یک هفته خوبه دوهفته مریضه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وااااای الان سه ماهه هرچی دارو میدم خوب نمیشه کلافه شدم .. از بس شربت سرفه بهش دادم خداکنه چیزیش نشه ...

عزیزم این همه دارو دادی فایده نداشته

منم پسرم ۶سالشه و ریه هاش ضعیفه همش سرما میخوره

فقققط یه دستمال مثه حوله لطیف الان بزار تو سینه اش زیره بلیزش

دستتم بزار رو سینش ک گرم بشه

ببین اروم  میشه سرفه هاش

همین کار ساده رو انجام بده الان

سلام گلم .اولا استرس نداشته این ی ویروسه که باید دوره اش تموم بشه . من پسرم بیست روز فقطططط سرفه میکرد. انواع داروها رو دکتر بهش داد. هفت بار بردمش دکترای مختلف. پسرم دوسال و نیم هست. فقط بهش ابلیمو عسل بده. عناب بجوشون بده بهش. چهارتخم لعابی بده. دونه های به رو بزار تو اب داغ لعاب میده بعد صاف کن شب بزار کنارش ک معمولا شبا سرفه بیشتر میشه بعد ازاون بهش بده به جای اب. انشاالله که بهتر بشه

باورت میشه دکتر اطفال تو شهرمون نبوده که نبرده باشم .. هیچ اثری نداره .. الان ۳ ماهه وضعیتش اینه یک ...

و بعد اینکه حتمن پسرتو متخصص حلف و بینی ببر

ببین لوزه سوم داره!

با یه عمل ساده خیییلی کمتر سرما میخوره

دستگاه بخور روشن کنین . اگه ندارید یه قابلمه اب روی گاز بخارش بپیچه تو خونه .. هوای خونه مرطوب بشه ..

یه حوله گرم بذارید روی سینش ... ریه اش گرم بشه ..

فردا از عطاری تیغال تهیه کنید .. آبه روی آتیش  

سرفه های مداوم دخترمو هیچ دکتر دوایی خوب نکرد الا تیغال ...

تو نت هم میتونید در مورد خواصش  بخونین ... شاید نگاه اول چندش بیاد ولی معجزه میکنه 

😊❤️😊
این ویروسه جدیده دختر منم گرفت دقیقا همینجور بود اینقدر از صبح ک پاشد سرفه کرد هرررررررچیم دادم خوب ...

به خدا الان ۳ ماهه مریضه هر دکتر اطفالی که تو شهرمون بوده بردم .. هردارو و امپولی هم که بگین بهش دادم ولی هیچی 

باورت میشه دکتر اطفال تو شهرمون نبوده که نبرده باشم .. هیچ اثری نداره .. الان ۳ ماهه وضعیتش اینه یک ...

وای عزیزم میدونم خودمم یه بچه7ساله دارم ببشتر از دوماه یه هفته خوبه یه هفته شدید میشه فکر کنم خصلت این ویروسه که اومده 

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻