2777
2789
عنوان

خانمای متاهل راهنمایی کنن لطفا 🥺

294 بازدید | 20 پست

یخچال امرسان خوبه ؟ کسی نداره؟ یا کلا پیشنهادتون برای یخچال خوب چ مارکی هست 

تو به دنیا اومدی که خودت باشی نه اینکه بی نقص باشی:)                                                                      _مین یونگی...

امرسان=اشغال 

اسنوا هم نخر افتضاحه 

پیشنهاد من دوو 

دیوپنت

دلم پر میکشه یبار دیگه بگم بابا🖤                                       زیرگروه آبی💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙    وزن شروع۸۰.   ۷۸,۸۰۰💙۷۷,۸۰۰💙  ۷۶،۷۰۰           وزن فعلی   ۷۵،۵۰۰💙      هدف اول۷۶🔓 هدف دوم ۷۲🔒هدف سوم۶۸🔒هدف چهارم۶۴🔒 هدف آخر۶۰💪  پروفایل سرگروه ها 💙چالش زمستونی💙تاپیک مانکن های زیبا    💙

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مال من ساید دوو هست ازش راضی ام

زن ها عجیب ترین موجودات هستن....اصلا همین ک سخت ترین کارها خونه داری و بچه داری رو انجام میدن و بابتش نه حقوق میگیرن و نه حتی تشکر میشنون و هر روز تکرارش میکنن خیلی عجیبه...اینک میتونن در عین حال هم بیرون کار کنن هم خونه، هم بچه داری کنن پر..یو..د  بشن درد بکشن گوش شنوای تمام اعضای خانواده باشن و باز محبت کنن.خیلی عجیبه  درحالی ک قلبشون هزار تیک شده باز بلند شن موهاشونو شونه کنن و با دهن باز ریمل بزنن و بخندن.در ظاهر موجودات نرم و نازکی هستن اما اگ بخان به چیزی برسن بزرگترین و سیاه ترین هیولا هارو قورت میدن.اینک تا سر حد مرگ تو رابطه ای که یه جاش میلنگه سکوت کنند.اگه بخان تابلو ترین دروغ هارو هم باور میکنن و اگه نخان خود خدا هم با سند و مدرک بیاد پایین باور نمیکنن .اینک هزار بار می‌بخشنت اینک با نصف چیزهایی که وانمود میکنن راضی ان اصلا راضی نیستن .وخدا با خلقت زن ها حجت رو تو آفرینش برای هممون تموم کرد
ایرانی شنیدم هیمالیا و دوو خوبه .

دوو رو منم شنیدم

تو به دنیا اومدی که خودت باشی نه اینکه بی نقص باشی:)                                                                      _مین یونگی...
امرسان=اشغال  اسنوا هم نخر افتضاحه  پیشنهاد من دوو  دیوپنت

واقعا امرسان خوب نیس؟ چه بد اخه ی مدل جدید دیدم ازش خیلی خوشم اومد

مال من ساید دوو هست ازش راضی ام

همه دوو رو دارن میگن پس حتما مارک خوبیه باید برم ببینم مدلاش چجوریه

امرسان من دارم.۱۲ساله دارم وفوقا العاده بی کیفیته.تو این سالها ۴بار تعمیرشده،هرسریم خوب خوب نشده .شب ...

وای چه بد خوب شد پرسیدم وگرنه میخریدم پشیمون میشدم 

دوو،یخچال و لباسشوییش خوبه ولی تلویزیونش اصلا به درد نمیخوره.من خودم ۵ ساله دارم یخچالو خدایی راضی ام ازش

زن ها عجیب ترین موجودات هستن....اصلا همین ک سخت ترین کارها خونه داری و بچه داری رو انجام میدن و بابتش نه حقوق میگیرن و نه حتی تشکر میشنون و هر روز تکرارش میکنن خیلی عجیبه...اینک میتونن در عین حال هم بیرون کار کنن هم خونه، هم بچه داری کنن پر..یو..د  بشن درد بکشن گوش شنوای تمام اعضای خانواده باشن و باز محبت کنن.خیلی عجیبه  درحالی ک قلبشون هزار تیک شده باز بلند شن موهاشونو شونه کنن و با دهن باز ریمل بزنن و بخندن.در ظاهر موجودات نرم و نازکی هستن اما اگ بخان به چیزی برسن بزرگترین و سیاه ترین هیولا هارو قورت میدن.اینک تا سر حد مرگ تو رابطه ای که یه جاش میلنگه سکوت کنند.اگه بخان تابلو ترین دروغ هارو هم باور میکنن و اگه نخان خود خدا هم با سند و مدرک بیاد پایین باور نمیکنن .اینک هزار بار می‌بخشنت اینک با نصف چیزهایی که وانمود میکنن راضی ان اصلا راضی نیستن .وخدا با خلقت زن ها حجت رو تو آفرینش برای هممون تموم کرد

من دوو دارم عالیه مامانمم زودتر از من خرید خدایی مارک خوبیه

دلم پر میکشه یبار دیگه بگم بابا🖤                                       زیرگروه آبی💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙    وزن شروع۸۰.   ۷۸,۸۰۰💙۷۷,۸۰۰💙  ۷۶،۷۰۰           وزن فعلی   ۷۵،۵۰۰💙      هدف اول۷۶🔓 هدف دوم ۷۲🔒هدف سوم۶۸🔒هدف چهارم۶۴🔒 هدف آخر۶۰💪  پروفایل سرگروه ها 💙چالش زمستونی💙تاپیک مانکن های زیبا    💙
دوو،یخچال و لباسشوییش خوبه ولی تلویزیونش اصلا به درد نمیخوره.من خودم ۵ ساله دارم یخچالو خدایی راضی ا ...

اره تلویزیون رو خواهرم هم داشت راضی نبود

من دوو دارم عالیه مامانمم زودتر از من خرید خدایی مارک خوبیه

دوقلو یا ساید هستش یا تک