2777
2789
عنوان

چجوری میشه آخه😔

| مشاهده متن کامل بحث + 398 بازدید | 46 پست
از ازدواجش كه ميگي ٥ سال گذشته و شما بخشيدي كه موند اعتيادش هم اگر آسيبي به زندگي تون نميزنه ولش كن ...

از اینکه این همه دروغ گفت ازش متنفرم اصلا یه طوری شدم که نمیتونم تحملش کنم خدا لعنت کنه منو چندماه پیش بخاطر اینکه تریاک تو جیبش پیدا کردم و بوی دود میداد از بس بهم ریخته بودم و تو حال خودم نبودم جلو دخترم رو رگام تیِغ کشیدم ولی بازم بعد اون ماجرا از کاراش دست نکشید من هنوزم که هنوزه از خانوادم نمیگذرم اونا منو مجبور به این ازدواج کردن هیچوقت نمیبخشمشون😔

هرگاه خواستم شکوفه شوم،فصل عوض شد

نه بازم زیر بار نرفت میگه اگه ریگی به کفشم بود رشوه میدادم به پرستارا که آزمایشمو منفی کنن بعد که گف ...

تهدیدش کن 

الکی بگو ترکت میکنم و طلاق میگیرم ، میدونم شخصیتت جوریه در حقیقت دوست نداری کسی از این افتضاح شوهرت خبردار بشه ، اما به ظاهر هم شده بترسونش ، این یکی از تکنیک روانشناسهاست برای اعتراف گرفتن از معتادین

وقتی ببینه تصمیمت جدیه ، اعتراف میکنه

میتونی از کیت تست اعتیاد هم استفاده کنی خودت ازش تست بگیر تو‌ خونه ، روش استفادشو یاد بگیر 

ایندفعه که دیگه دستش به جایی نخورده

❌❌ لطفا لایک نکنید ❌❌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از اینکه این همه دروغ گفت ازش متنفرم اصلا یه طوری شدم که نمیتونم تحملش کنم خدا لعنت کنه منو چندماه پ ...

خل شدي بخاطر اعتياد اون تيغ روي رگهات ميكشي؟

فك كردي تو بميري اون عين خيالش ميشه؟ فوقش خيلي باوفا باشه ٤٠روز گريه ميكنه

جهنم ميكشه برا تن خودش ميكشه تو چرا حرص ميخوري

اصلا بره بكشه اور دوز كنه بميره تو چرا خرص ميخوري

ادمي كه خودش قدر سلامتي خودشو نميدونه تو چرا حرصشو ميخوري

والا همكار پسر عمه شوهرم تعريف ميكرد خانمِ همكارش رفته بود پرينت شوهرشو دراورده بود شوهره يطوري رف ...

اینم همینقدر کثیفه ازدواج قبلیشو دست روی قران گذاشت و قسم دروغ خورد بعدش که سروکله اون زنه پیدا شد رسوا شد اینم یه طوری رفتار میکنه انگار با یه بچه داره رفتار میکنه یعنی خدایی هست که حق مظلومو بگیره 

تهدیدش کن  الکی بگو ترکت میکنم و طلاق میگیرم ، میدونم شخصیتت جوریه در حقیقت دوست نداری کسی از ...

آخه برای من ثابت شدس مطمینم معتاده چطوری حق طلاق و حق حضانت ازش بگیرم نمیخام بی توجه باشم چون میدونم بیشتر سواستفاده میکنه

خل شدي بخاطر اعتياد اون تيغ روي رگهات ميكشي؟ فك كردي تو بميري اون عين خيالش ميشه؟ فوقش خيلي باوفا ب ...

برای اون اینکارو نکردم بخاطر خودم کردم که از این زندگی لعنتی راحت بشم😔 من خیلی خستم اگه بدونی کجا زندگی میکنم زورم میگیره اینهمه سختی رو بخاطر همچین آدمی تحمل کنم 

برای اون اینکارو نکردم بخاطر خودم کردم که از این زندگی لعنتی راحت بشم😔 من خیلی خستم اگه بدونی کجا ز ...

ادماي معتاد بي عارتر ميشن

ولي خب اينم قبىل كن امار اعتياد خيلي خيلي بالاس هر كيو تكونش بدي يچيزي مصرف داره

زياد افكارتو ذهنتو بخاطرش درگير نكن

خودت آسيب ميبيني 

چیکار کنم بنظرتون

گفتم که اول ازش اعتراف بگیر ، بعد ببین نوع مصرفش چطوره

ببین دنباله نشئگیه یعنی دز مصرف رو میبره بالا یا نه برای اینکه خمار نشه و‌درد نکشه مصرف میکنه

اگه اولی باشه اینکه تصمیم بگیره ترک کنه سخته اما اگه دومی باشه نه

بعضی مردها از طلاق میترسن اینکه ترکش کنی ، خودش یه انگیزه میشه برای ترک

بعضی از ابروریزی جلوی بقیه میترسن ، ترس از لو نرفتنشون تو فامیل و‌میرن ترک میکنن

بعضی دیگه خسته شدن ، از خماری از گرونیه مواد و میخوان ترک کنن

منتها اول باید اعتراف کنه و‌همه چیزو بگه بعد به شما بگه میخوام ترک کنم 

اونوقت باید بره پیش مشاور ترک اعتیاد ، اون بهش راهکار میده اگه بتونع درد رو تحمل کنع با یه سری دارو میگن باکم کردن دز مصرف تو‌خونه ترک کن ( نباید بهش بی دو و‌متادون بدن) 

اگه نتونه میره کلینیک بستری میشه تو حالت نیمه بیهوشی درد میکشه تا سم مواد از بدنش خارج بشه و تو هر دو روش باید تا مدتها نحت نظر اموزشهای روانی باشه تا دوبارع لغزش نکنه 

حالا اگه با کلینیک‌ترک‌کرد با همون روانشناس کلینیک 

اگه‌تو خونه با کلاسهای رایگان na

شما یه بار بهش فرصت میدی ترک کنه همه کارم براش بکن 

اما اگه دوباره شروع کرد دیگه اجازه ی انتخاب داری اینکه باهاش بمونی و‌دوباره بهش کمک کنییا طلاق بگیری

❌❌ لطفا لایک نکنید ❌❌
ادماي معتاد بي عارتر ميشن ولي خب اينم قبىل كن امار اعتياد خيلي خيلي بالاس هر كيو تكونش بدي يچيزي مص ...

ممنون عزیزم اگه دوست داشتی برام دعا کن💔

آخه برای من ثابت شدس مطمینم معتاده چطوری حق طلاق و حق حضانت ازش بگیرم نمیخام بی توجه باشم چون میدونم ...

یه بار بهش فرصت بده شاید ترک کزد ، شما بچه داری برای حفظ زندگیت تلاش کن

❌❌ لطفا لایک نکنید ❌❌
نمیدونم صیغه توی سیستم ثبت میشه یا نه که بتونی ثابتش کنی اون خانومو نمیشناسی ؟؟ 

فقط میدونم همسر جدید اون زنه که بعد همسرم باهاش ازدواج کرد شکایت کرد که زنش از شوهر من حاملس ولی مشخص شد بچه مال خودش بوده و دنبال اخاذی بوده 

فقط میدونم همسر جدید اون زنه که بعد همسرم باهاش ازدواج کرد شکایت کرد که زنش از شوهر من حاملس ولی مشخ ...

اگه قصدت طلاقه بنظرم با ثابت کردن اعتیاد همسرت میتونی جداشی حضانتم دادگاه بهت میده . بازم از یه وکیل مشورت بگیر بی گدار به آب نزن