2777
2789
عنوان

عجیبترین و خنده دار ترین تاپیکی که دیدید چی بود؟ 🙄

| مشاهده متن کامل بحث + 6722 بازدید | 181 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای من عجیبترین تاپیک این بود که 

یه خانمی تازه زایمان کرده بود تاپیک زده بود بچه م گرمی کرده خیلی پشتش سوخته و جوش زده بدنش و ...

همه چیزایی که بلد بودم گفتم بهش 

بعد اخرش بعد دو تا صفحه بهم گفت که به بچه روزی ۹۰ سی سی داروگیاهی میداده دم میکره میداده بخوره که خیلی گرمی بود و طبع بدن بچه رو بهم زده بود 

حالا یادم نی چی میداد زیره بود فکر کنم اره 

ولی خیلی ناراحت بچه شدم نوزاد دو ماهه بود طفلی  

لایک نفرمایید دوستان به غیر از استارتر عزیز و کاربر محترمی که ریپلای کردم لااقل بفهمم پستم رو خوانده اید  عزیزان .زندگیِ فعلیِ من و شما در برابر زندگیِ بَعدی،بسیار کوتاه،بسیار فرعی وبسیار ریز و گذراست.همچون جرقه ای است که از آتش اجاقی بپرد و گم شود.برای آنکه در زندگیِ بَعدی تا ابد و برای همیشه در آسایش و شادی باشیم ، کافیست همین یک لحظه ی گذرای عمر این جرقه را خوب بمانیم...
جیش دورانی شوهر رو وسایل خونه 

🤣🤣

مرا محتاج رحم اینو و آن کردی ملالی نیست تو هم محتاج خواهی شد جهان دار مکافات است  بدبختی؟نه مرسی درس هست:/ من خطاب به درسام: برو گمشو باباااااا اسکللل 
جرررر من این و یادمه خدا ببخشه من و  ی دور برا کل خاندان تعریف کردم و همه پخش زنین شدیم از خ ...

چی بود جریانش

ما هیچ الهی همه تو.... لطفا برای شفای برادرم ورسیدن به عشقم برام دعا کنین ویه صلوات مهمونم کنین....❤گفته بودم چو بیایی غم دل با تو بگویم.....؛چه بگویم که غم از دل برود چون تو بیایی.....❤

عقده ایتر از اینای که  مثلا میگن شغل شوهرمو نمیگم چون سکرته یا میگن  درامد ماهی ۸۰ ملیون داریم ولی نپرسید کارمون چیه چون نمیتونم 

خب نمیتونی لال بشین یه گوشه دیگه با چوب بالاسرت وایسادن که باید کامنت بذاری  .... 

شرط می‌بندم متوهی بیش نیستن