2777
2789
عنوان

عجیبترین و خنده دار ترین تاپیکی که دیدید چی بود؟ 🙄

| مشاهده متن کامل بحث + 6722 بازدید | 181 پست

اونی که کادو تولد ب زنداداشش پودر لباسشویی پرسیل میخواست بده 😐تازه پاپیون قرمز هم زده بود 

مامان شدن یعنی حالا دیگه تنها نیستی💕 و یه همدم کوچولو داری که کافیه دستتو بذاری رو دلت♥️ و کلی باهاش حرف بزنی و آروم آروم به آرامش برسی.🤩 مامان شدن یعنی نه ماه نچشیدن یک خواب آسان🤰، یعنی نصف شب بلند شدن که مبادا بد خوابیده باشی و نی نی ات🍼 یه وقت ناراحت باشه..عشق مامان خوش اومدی تو دلی مامانی دختر گلم❤️❤خدایا این لحظه های ناب رو نصیب همه اونایی که منتظرن بکن دامنشون رو سبز کن🤲☺️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این دیگ قضیش چی بوده؟؟؟ 

شوهرش دورانی رو وسایلش....

زخمــی راکـه نچشیــده ای تمسخـرمــکن. ‏آیا امیدم را از تو بِبُرم ؟در حالی که از روی احسان آنچه که ازتو نخواستم به من عطا فرمودی ...#صحیفه_سجادیه🌱 خیلی ب صلواتاتون احتیاج دارم🍀🌼
همه انسان ها گشنه شن عصبی میشن حتی زنا،فک میکردی جنسیتیه؟نیست

😐😐

اثبات شی نفی ماعدا نمی کند 😬                                             هیچ وقت فلسفه باکلاسی یه شغل، اخلاق و شخصیت فلان ماه/شهر/اسم، بز بز کنید بزارم، شغلمو نمیگم شناسایی میشم، سن فقط یه عدده و... رو نفهمیدم 😐💔                                                                         تا وقتی چیزی اسیبی بهمون نمیرسونه حق دخالت نداریم 😉        با اوردن کلمه بعضی... خیلی اوقات از توهین به خیلیا جلوگیری میشه 🙂      
منم تاپیکاشو دنبال میکردم چی شد خبری نشد ازش ؟ 

من که ندیدم دیگه تایپیک بزنه

مامانا استنداسم کودک درست میکنم واسه اتاق  بچه های گلتون اینم پیچ اینستامgallery_fantezijat خوشحال میشم یه سربزنی💕💐اینم کانال ایتام@estand_esm
تاپیکی بود که مادرشوهراسی دادمیزده وای گوشت شترمرغ🤔🤔دقیقایادم رفته چی بود ولی مادرشوهرش حامله بودو ...

لازانیا بود 

پاشو می کوبید زمین می گفت وای لازانیا رو خوردن😂😂😂خواستم تایپش کنما😂

چشمت آتش فشان ماه شب آسمان دگر از من گذشت با دگران یار بمان
شما از شرایط اون خانم خبر داشتی؟!

نه نداشتم ولی بازم بهش حق نمیدم

یه روزی بود که همه تدارک میبینن 

آخه بیرون و ماکارونی اونم با پلوپز با عقل جور در میاد؟؟ 

دنـیا با آدمـا قشـنگه ،و آدمـا با آدمیـت👌🏻🌱

وای ازاون خانم خبرداری؟؟خوب شده؟؟خیلی براش دعامیکنم

نیمدونم یکی از تاپیک اشو ذخیره کرده بودم باید برم بگردم🤕

. یه بار اومدم یه پولِ پاره بدم به راننده تاکسی؛ اینقدر استرس داشتم که گفتم:دست شما درد نکنه، همین کنار نگه دارین، من پاره میشم..!🗿😂😂😂😂

آفرین اینو یادمه خیلی خندیدم باهاش 😄😄😄

پدرمادرشوهرشو تصورمیکردم،غش کرده بودم😂

زخمــی راکـه نچشیــده ای تمسخـرمــکن. ‏آیا امیدم را از تو بِبُرم ؟در حالی که از روی احسان آنچه که ازتو نخواستم به من عطا فرمودی ...#صحیفه_سجادیه🌱 خیلی ب صلواتاتون احتیاج دارم🍀🌼
یکی از تاپیکایی ک خندیدم باهاش خانومی بود ک میگفت مواد غذایی و بکاریم کلا تو همه چیز خودکفا بشیم کام ...

عنوانش این بود ،بیایید یادتون بدم چه طور خورشت بکارید برای صرفه جویی،من هم خیلی خندیدم  با تاپیکش