اسفندی۷۶ مدیر عضویت: 1401/04/20 تعداد پست: 7046 عنوان عینک زدن نوزاد ۸ماهه | مشاهده متن کامل بحث + 2062 بازدید | 65 پست سلام .پسرم ۸ ماهشه دکتر براش عینک تجویز کرده .کسی بوده تو اطرافیانتون تو نوزادی عینک زده باشه؟؟ یا امام رضا 💔 من کارم گره خورده اقاجان،* حال و احوالم خوب نیست . من ب همه گفتم من ارباب دارم .من امام رضا رو دارم .خرابم نکن اقاجان💔💔 1401/11/04 | 00:32 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
اسفندی۷۶ مدیر استارتر عضویت: 1401/04/20 تعداد پست: 7046 الهی بگردم براش😘 قربون دلت خاهر یا امام رضا 💔 من کارم گره خورده اقاجان،* حال و احوالم خوب نیست . من ب همه گفتم من ارباب دارم .من امام رضا رو دارم .خرابم نکن اقاجان💔💔
_bahar_98 عضویت: 1398/02/17 تعداد پست: 8898 آب هویچ بده بخوره تلویزیون گوشی خیلی کم ترکنه اخه میگن آب هویج تاثیری نداره.طفلکی تنها سرگرمیش گوشی و تی وی 😭 مامان: بله.....!میدونستی عشق یه مرد مال زنه؟!خب اونوقت اون زن از نظر تو کیه؟مامانم، عشق من مال توئه😍🌱🌻واینگونه من مردم واست💫🧿 پسررررم🧿💫
sadiaaa عضویت: 1398/09/05 تعداد پست: 351 ماهم از انحرافش فهمیدیم بردیم دکتر گفت بخاطذ تنبلی مادرزادی شماره چشمش ۵و ۶بود از شدت ضعیفی منحرف میشد الان با درست شدن شماره انحرافشم رفع شده
maralfarahani عضویت: 1401/10/07 تعداد پست: 2571 الهی بگردمش ،یکسره بزن براش غیر خاب و حموم بقیش رو چشمش باشه تا چشمش درست بشه انشالله
اسفندی۷۶ مدیر استارتر عضویت: 1401/04/20 تعداد پست: 7046 چجوری متوجه شدی ببین لرزش چشم داشت بعدش وقتی میخاست روی یه چیزی تمرکز کنه سرشم تکون میداد یا امام رضا 💔 من کارم گره خورده اقاجان،* حال و احوالم خوب نیست . من ب همه گفتم من ارباب دارم .من امام رضا رو دارم .خرابم نکن اقاجان💔💔
maralfarahani عضویت: 1401/10/07 تعداد پست: 2571 اخه میگن آب هویج تاثیری نداره. طفلکی تنها سرگرمیش گوشی و تی وی 😭 دقیقن پسر منم تنها سرگرمیش همین دوتاس عینکی هم هست
اسفندی۷۶ مدیر استارتر عضویت: 1401/04/20 تعداد پست: 7046 یعنی وراثتی چشای نوزاد ضعیف بوده؟ اره عزیزم گفت ژنتیکه .ماهم ازدواج فامیلی. یا امام رضا 💔 من کارم گره خورده اقاجان،* حال و احوالم خوب نیست . من ب همه گفتم من ارباب دارم .من امام رضا رو دارم .خرابم نکن اقاجان💔💔
نرگسی95 عضویت: 1398/10/18 تعداد پست: 7186 اخه میگن آب هویج تاثیری نداره. طفلکی تنها سرگرمیش گوشی و تی وی 😭 نه من ب دخترم خواهرم چشاشون ضعیف میدم دکترش گفت 💔
اسفندی۷۶ مدیر استارتر عضویت: 1401/04/20 تعداد پست: 7046 نوزاد ک نمیتونه بزنه میشکنه خدایی نکرده میره چشمش انحراف چشم داره؟ ن عزیزم کل عینک پلاستیکه بعد کش هم پشتش داره یا امام رضا 💔 من کارم گره خورده اقاجان،* حال و احوالم خوب نیست . من ب همه گفتم من ارباب دارم .من امام رضا رو دارم .خرابم نکن اقاجان💔💔
maralfarahani عضویت: 1401/10/07 تعداد پست: 2571 ببین لرزش چشم داشت بعدش وقتی میخاست روی یه چیزی تمرکز کنه سرشم تکون میداد افرین به شما مادر فهمیده که متوجه شدی و پیگیری کردی
اسفندی۷۶ مدیر استارتر عضویت: 1401/04/20 تعداد پست: 7046 نه الهی بمیرم بچه ۸ ماهه چجوری عینک بزنه اخه بر چه اساسی گفتن اینو چمیدونم خاهر .خداکنه بزاره .اخه بردمش پیش متخصص چشم اطفال یا امام رضا 💔 من کارم گره خورده اقاجان،* حال و احوالم خوب نیست . من ب همه گفتم من ارباب دارم .من امام رضا رو دارم .خرابم نکن اقاجان💔💔
اسفندی۷۶ مدیر استارتر عضویت: 1401/04/20 تعداد پست: 7046 چطوری تشخیص دادن ک بچه ۸ ماهه باید عینک بزنه . معاینه کامل چشم یا امام رضا 💔 من کارم گره خورده اقاجان،* حال و احوالم خوب نیست . من ب همه گفتم من ارباب دارم .من امام رضا رو دارم .خرابم نکن اقاجان💔💔
اسفندی۷۶ مدیر استارتر عضویت: 1401/04/20 تعداد پست: 7046 تنبلی داره؟ ن ضعیفه انحرافم داره یا امام رضا 💔 من کارم گره خورده اقاجان،* حال و احوالم خوب نیست . من ب همه گفتم من ارباب دارم .من امام رضا رو دارم .خرابم نکن اقاجان💔💔
_bahar_98 عضویت: 1398/02/17 تعداد پست: 8898 دیقن پسر منم تنها سرگرمیش همین دوتاس عینکی هم هست کاش خوب بشه وگرنه شوهرم منو بچه رو دیوونه میکنه ک عینکیه و عرضه نداشتی مراقبت کنی و...😞 مامان: بله.....!میدونستی عشق یه مرد مال زنه؟!خب اونوقت اون زن از نظر تو کیه؟مامانم، عشق من مال توئه😍🌱🌻واینگونه من مردم واست💫🧿 پسررررم🧿💫
اسفندی۷۶ مدیر استارتر عضویت: 1401/04/20 تعداد پست: 7046 اره خواهرم ازشش ماهگی تجویزکردن ولی چون نگه نمیداشت مادوسالگیش براش گرفتیم زد چه مشکلی داشت خاهرتون؟؟ یا امام رضا 💔 من کارم گره خورده اقاجان،* حال و احوالم خوب نیست . من ب همه گفتم من ارباب دارم .من امام رضا رو دارم .خرابم نکن اقاجان💔💔