2777
2789
عنوان

عینک زدن نوزاد ۸ماهه

| مشاهده متن کامل بحث + 2062 بازدید | 65 پست
ن عزیزم کل عینک پلاستیکه بعد کش هم پشتش داره

یه چن تا دکتر دیگم ببر اگه اونام همین نظرو داشتن چاره ای نیس باید بزنی دیگه دوه روز شاید اذیت بشه ولی عادت میکنه ایشالله زود زود زود خوب شه کوچولو❤

من ادمی هستم ک خدا همه جا هوامو داشته😊                   خیلی جاها خدا معجزشو بهم نشون داده😎                               متشکرم از خدا بخاطر فرشته ای ک بهم داده ❤                     متشکرم از خدابخاطر زندگی ک بهم داده❤                                 متشکرم بخاطر تمام اون سختیایی ک کشیدم و قوی شدم و خودش هوامو داشتو نجاتمون داد🙏🙏                         خدایا برای نعمت هایی ک ب من اعطا کردی شکر میکنم     😉❤🙏                                  
اره از ۴۰ روزگی.الان سه سال داره ویه نوع لنز خاص میزاره دکترش امید داده که خوب میشه کاملا

مشکلش چی بود؟

یا امام رضا  💔       من کارم گره خورده اقاجان،* حال و احوالم خوب نیست .    من ب همه گفتم من ارباب دارم .من امام رضا رو دارم .خرابم نکن اقاجان💔💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه من ب دخترم خواهرم چشاشون ضعیف میدم دکترش گفت 

دارو نمیدی ؟!

اخه میگن دارو هم داره واسه تقویت چشم

مامان: بله.....!میدونستی عشق یه مرد مال زنه؟!خب اونوقت اون زن از نظر تو کیه؟مامانم، عشق من مال توئه😍🌱🌻واینگونه من مردم واست💫🧿 پسررررم🧿💫
از کجا فهمیدی که چشاش ضعیفه

وقتی روی یه چیزی زوم میکرد سرشو تکون میداد لرزش چشمم داشت

یا امام رضا  💔       من کارم گره خورده اقاجان،* حال و احوالم خوب نیست .    من ب همه گفتم من ارباب دارم .من امام رضا رو دارم .خرابم نکن اقاجان💔💔

داداش کوچولو من از یسالگی

اونم ضعیف بود؟

بچه نه ماهگی تازه تاری دیدش از بین میره و شفاف میبینه نوزادو بردی چشم پزشکی؟؟؟ 

اره بردم چشم پزشک متخصص اطفال

خواهرزاده من از بچگی عینکی بود اما دقیق نمیدونم چندوقتش بود الان تقریبا بیست سالشه و فردا به امید خد ...

انشالله موفقت امیز باشه عملش

انشالله موفقت امیز باشه عملش

ممنون انشالله

پروفایلم عکس خودمه برش ندارین لطفا❤ استارتری که تاپیک میزنی غیب میشی حتی یه لایک نمیکنی بفهمیم خوندی کامنتو یا نه خیییلی بی شخصیتی 😒وقتی تاپیک میزنی کامل تعریف کن  مارو حواله نده به تاپیکای قبلی
اره بردم چشم پزشک متخصص اطفال

چرا؟  مشکلی داشت؟ 

به خدا گفتم  :                                                                چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟                   خدا پاسخ داد :                                                       شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻‍♀️
ما از همون موقع عینک با کش براش زدیم  اوایل خیلی اذیت میشد  خداروشکر الان ۱۳سالشه کم‌کم ...

خداروشکر

وقتی روی یه چیزی زوم میکرد سرشو تکون میداد لرزش چشمم داشت

انشالله خوب میشه ❤

به خدا گفتم  :                                                                چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟                   خدا پاسخ داد :                                                       شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻‍♀️
ماهم از انحرافش فهمیدیم بردیم دکتر گفت بخاطذ  تنبلی مادرزادی شماره چشمش ۵و ۶بود از شدت ضعی ...

اره پسر منم گفت انحرافش احتمالا بخطر ضعیفیشه

چی شد که بردیش اخه میگن از ۳سالگی باید برد

لرزش چشم و وقتی میخاست روی یه چیزی زوم کنه یا وقتی یه غریبه ای رو میبینه سرشم تکون میده