2777
2789
عنوان

عینک زدن نوزاد ۸ماهه

| مشاهده متن کامل بحث + 2062 بازدید | 65 پست

حتما براش بزن عزیزم تو رشد هوشش خیلی تاثیر داره 

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه نه ماهگی تازه تاری دیدش از بین میره و شفاف میبینه

نوزادو بردی چشم پزشکی؟؟؟ 

به خدا گفتم  :                                                                چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟                   خدا پاسخ داد :                                                       شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻‍♀️

خواهرزاده من از بچگی عینکی بود اما دقیق نمیدونم چندوقتش بود الان تقریبا بیست سالشه و فردا به امید خدا عمل داره که کلا بزار کنار عینکو

پروفایلم عکس خودمه برش ندارین لطفا❤ استارتری که تاپیک میزنی غیب میشی حتی یه لایک نمیکنی بفهمیم خوندی کامنتو یا نه خیییلی بی شخصیتی 😒وقتی تاپیک میزنی کامل تعریف کن  مارو حواله نده به تاپیکای قبلی

امشب دکتر بمن گفت چشم راست پسرم رو ب ضعیفی هست و تا اردیبهشت ک نوبت بعدیش خوب شد ک هیچ نشد عینکی میشه.خواهشا کسی میدونه بگه چیکار کنم ک خوب بشه دعاتون میکنم

مامان: بله.....!میدونستی عشق یه مرد مال زنه؟!خب اونوقت اون زن از نظر تو کیه؟مامانم، عشق من مال توئه😍🌱🌻واینگونه من مردم واست💫🧿 پسررررم🧿💫
وای بمیرم براش . احتمالا چون کوچیکه بیناییش بهتر میشه کم کم درسته؟

خدانکنه خاهر.

چشماش ضعیفه  خدا کنه شماره چشمش بهتر بشه

یا امام رضا  💔       من کارم گره خورده اقاجان،* حال و احوالم خوب نیست .    من ب همه گفتم من ارباب دارم .من امام رضا رو دارم .خرابم نکن اقاجان💔💔

اره بعد ۲ ۳ سال زدن چشمش کامل خوب شده

جدا؟؟خداروشکر که خوب شده

یا امام رضا  💔       من کارم گره خورده اقاجان،* حال و احوالم خوب نیست .    من ب همه گفتم من ارباب دارم .من امام رضا رو دارم .خرابم نکن اقاجان💔💔

ضعیفه یا استیگمات؟

ضعیفه و انحراف ب سمت داخلم داره