2777
2789

ازهرچی رژیمه متنفرم ای بابا چرا همش بایدمواظب باشم عذاب وجدان داشته باشم برای خوردن دلم میخواد هرچی دلم میخواد هراندازه بخوام بخورم هووفففففف خوش بحال اونایی ک ژنتیکی لاغرن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من برا نخوردن عذاب وجدان دارم بی اشتهام .۸ ساله وزنم روی ۵۴ استپه

تا دوری سێوی سووری تا نزیکی مارمه‌زووکی....یک خانم قوی وشادوانرژی مثبت.دعا کنید به ارزوم که پزشک شدنه برسم..😊😊توجه توجه کاربری دست دونفره...وچقد خوبه که از دردودلای هم باخبریم😂الناز وایناز(میشه برای براورده شدن ارزومون صلوات بفرستید)

دنیا دو روزه بابا 

عجیب ماییم و ماییم در عجب این زندگی عجیب!🤍                                      خواهانِ برابری، صلح و امینت...                                                                                           •🇮🇷•

هر چی آوردی بخوری منم صدا کن 

شکمم داره قرار و قور که نه داد و بیدار میکنه

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         

اونا که خیلی لاغرن هرکاری میکنن چاق نمیشن برجستگی ندارن اونا بدبخت ترن،باز چاق لاغر میشه ولی بدنش تو پر میمونه،طفلی این لاغرا می می ندارن از خداشونه چاق شن

کاش وزن رو ی عدد ثابت میموند که خودمون میخایم 

اونا که خیلی لاغرن هرکاری میکنن چاق نمیشن برجستگی ندارن اونا بدبخت ترن،باز چاق لاغر میشه ولی بدنش تو ...

حالاحتمابرجستگی داشتع باشن؟پوستشون سفت واستخونیه هرچی بخوان میخورن چی ازاین بهتر؟ماهمش بایدرژیم باشیم