2777
2789
خب موقع خداحافظی خوش امدگویی ب مهمان چیکار کنم میترسم مث ماست وایسم فیلمم خراب بشه

بگو انشالله براون جبران کنم زحمت کشیدین  خخخخ وای خدا توروچه به شوهر آخه عشقم 😂😂😂😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عروس دوستم بود بهم گفت 😁😁😁😁

اخی😁😁

یه مدت تعلیق...                                                                   توجه❌اسمم(یلدا) نیست چون شب یلدا اینجا عضو شدم گذاشتم(کاربر یلدایی) کاربری دست چند نفره😎
خب موقع خداحافظی خوش امدگویی ب مهمان چیکار کنم میترسم مث ماست وایسم فیلمم خراب بشه

عسیسم‌ چن سالته؟ 😂😂😂

بگو زحمت کشیدین خیلی خوش اومدین‌ 🤣🤣🤣

ماست؟

یه مدت تعلیق...                                                                   توجه❌اسمم(یلدا) نیست چون شب یلدا اینجا عضو شدم گذاشتم(کاربر یلدایی) کاربری دست چند نفره😎
عسیسم‌ چن سالته؟ 😂😂😂 بگو زحمت کشیدین خیلی خوش اومدین‌ 🤣🤣🤣 ماست؟

دارم میرم تو نوزده سال🤗

جمله هارو نمیگم ک منظورم نازو ادای عروسه و این چیزا نمیدونم اصن از این کارام خوشم نمیاد 😕😂

بخدا عقدم مثل ماست وایساده بودم هنگ بودم ن رقص بلد بودم ن چیزی

همون سادشم بلد نیستم دلم میخاد جای عروسی گرفتن بریم مسافرت تازه مجبورم نیستم صبه زود پاشم

عزیزم امیدوارم به حق امام رضا دلتون خوش باشه وتاآخرعمربه خوبی وخوشی باهم زندگی کنین زیاد تو فرش نرو عادی باش گلم