2777
2789

میشه بپرسید ازش اگه کسی تو پارک ممنوع ایستاده باشه و ما از بغل بش بزنیم مقصر کیه ؟امروز این اتفاق افتاد و یه ماشین در پارک ممنوع ایستاده بود و  من  که بش زدم مقصر شدم ،به نظرم بی عدالتی شده برام مهمه بدونم کی مقصره 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب اون سد معبر کرده ،تو جای پارک ممنوع وقتی کسی می ایسته عرض خیابون کم میشه احتمال مالیدن بالا میره ،نظر کارشناسی  پلیسی میخوام ،یه پلیس دیگه ازش پرسیدم گفت اشتباه اعلام کرده همکارش و میتونی اعتراض کنی ،خسارت کم بود مهم نیست ولی برام عجیبه چرا اونکه جای ممنوع ایستاده و باعث تصادف شده مقصر نیست اصلا 

خوب اون سد معبر کرده ،تو جای پارک ممنوع وقتی کسی می ایسته عرض خیابون کم میشه احتمال مالیدن بالا میره ...

توقانومون فقط جریمه گذاشتن اگه درحال حرکت بود صددرصداون مقصر بودولی چون پارک بود شمامقصری

مثل اینه که من برم وسط خیابون خلاف بیام ،بعد اونی که به من میزنه مقصره ؟!!!خلاف باعث میشه تصادف اتفا ...

اون درحاله حرکته اون موقع صددرصداون مقصره که داره خلاف حرکت میکنه ولی موقعی که ماشبن پارکه بحثش فرق میکنه