2777
2789

سلام امشب خریدم از اینایی که تو قیفه ولی چرا ابکیه 😶مثل جوهر میمونه بوش

بعد اینکه اومدم برای امتحان یه چیز نوشتم رو مچم سریعم پاکش کردم مونده چیکاد کنم بره😶

......

من که گرفتم آبکی نبود

من شیفته خوشی های ساده ام ان ها اخرین پناه جان های محزون اند ☘️ ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.بگذار بگویند غیرمنطقی یا غیراجتماعی هستیم؛ اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم ؛ چقدر زندگی ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته اند

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دوبار گرفتم یبار عین حنا معمولی بود خیلی خوب بود بار دوم گرفتم ابکی بود انداختمش دور چندبار بشوری پاک میشه

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
هیچی دیگ به مرور زمان میره.خیلیییی جذاب وخوشگل میشن... خیلی ذدوس دارم ولی متاسفانه شهرمون نمیفروشن..

مث مونگولا فکر نمیکردم اینقدر زود رنگ بگیره اول اسم شوهرمو بزرگ نوشتم رو دستم😪

......

😂😂پس بزاربرم اسم کرم محوکننده موقت تتموبرات بفرستم وایسا‌..🤦🤣🤣

آنچنان سوخته این خاک بلاکش که دگرانتظارمددی ازکرم باران نیست

کرم درماکول بخربزن من ازاینستاسفارش دادم اومد موقعی که میرم جایی نمیخوام تتوم دیده شه میزنم...یه کرم کوچک طلایی رنگه

آنچنان سوخته این خاک بلاکش که دگرانتظارمددی ازکرم باران نیست