2777
2789

من دوبار تا حالا دیدم اولی رو حدودا ۲ ماه پیش و دومی رو هم دیشب

بار اول با دوستم تو بازار وکیل داشتیم دنبال در حرم شاهچراغ میگشتیم🤦🏻💔بعد در همین حین یه در دیدم البته در هم نبود جای در بود توی دیوار که خیلی هم تاریک بود دست دوستمو گرفتمو خواستیم بریم داخل که چشمم به تابلو کنار در افتاد که به عربی روش نوشته بود در مرگ برگشتم به فروشنده گفتم اینجا دره مرگه؟گفت اره منم به دوستم گفتم بیا از اینجا بریم و دیگه نرفتیم داخل

بار دوم هم با یه دوست دیگم بودم که رفته بودیم تو بازار وکیل تاب بخوریم یهو یجا ایستادیم با اینکه روز بود ولی اونجا خیلی تاریک بود نور گوشیم رو روشن کردم و به دوستم گفتم فلانی اینجا همونه که اون دفعه خواب دیدم ولی در بسته شده بود اما جاش مشخص بود رفتم جلوتر گفتم اره اره اینجا همونجاست برگشتم رفتم پیش دوستم که دیدم زیر پامون سه تا سنگ قبر هست یکیشون از همه بزرگتر بود بعد یه عکس روش به صورت برجسته حک شده بود ولی خیلی ترسناک بود از ترس نور گوشیم رو اون طرفی کردم بعد دوبار گرفتم روی سنگه اسمش رو خوندم از این اسم های طولانی و قدیمی بود بعد سال فوت رو خوندم دیدم ۱۴۰۰ و خورده ای هست اون خورده ایش مشخص نبود زیاد بعد تعجب کرده بود به دوستم گفتم این از این ءدم قدیمیا هست ولی تاریخ مرگش ماله الانه همینطور که تعجب کرده بودیم و اینا از خواب بیدار شدم🥲

خداوندا دستهایم خالی است و دلم غرق در آرزوها! یا با قدرت بی‌کرانت دستانم را توانا گردان یا دلم را از آرزوهای دست نیافتنی خالی کن... کوروش کبیر

من خواب دیدم میخام رگ دستمو بزنم ، رگ دستم رو زدم هم زدم از خواب بیدار شدم زنگ ساعتم خورد لامصب 

ستاره هسدم و عاشق بوی بند بی تی اس ام_ گاهی لازمه قبل حرف زدن ی 🤏 فکر کنیم _ شعور داشتن یک نعمت الهی هست که خدا به هر کسی نداده _ حال دوران یکسان نباشد غم مخور _ خدا خودش حواسش ب بنده هاش هست_ گویند سرانجام ندارید شما ، ماییم بی هیچ سرانجام خوشیم _ خدا برای هر انسانی یک فرشته زمینی آفریده 🙂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوسه باری دیدم

دیوونه کجا داره جز در خونه ی حسین❤                                         هر حاجتی داری الهی بگیری/الهی حرم رو ندیده نمیری/        بخدا روضه ی ارباب جای عبد روسیاهه🖤اگه روسیاهی رو کن اینجا بهترین پناهه❤توی سختی ها و تو نا امیدی بگو حسین/اگه آخرِخط دیگه رسیدی بگو حسین🖤بین این همه زشتی و پلیدی بگو حسین❤اگه از همه ی دنیا بریدی بگو حسین🖤بی نیازِ غیر بشی بگو حسین❤عاقبت بخیر بشی بگو حسین❤

نترس 😂 ولی بازار وکیل هم نرو

من یه بار توی خواب مامان بزرگم از مرگ نجاتم داد داشتم توی یه قبر دراز میکشیدم دستم رو گرفت بلندم کرد گفت الان نباید بخوابی بلند شو

کاربری دست دو نفر 🙌
من خواب دیدم میخام رگ دستمو بزنم ، رگ دستم رو زدم هم زدم از خواب بیدار شدم زنگ ساعتم خورد لامصب  ...

وایی😐💔

خداوندا دستهایم خالی است و دلم غرق در آرزوها! یا با قدرت بی‌کرانت دستانم را توانا گردان یا دلم را از آرزوهای دست نیافتنی خالی کن... کوروش کبیر

خواب دیدم تو قبرستون یه روستام داره بین قبر ها راه میرم و صدا میاد خوش اومدی مهمان ناخونده به سرزمین ما خوش اومدی

یه حس ترس و خوشحالی داشتم 

یه قبر کنده بودن خالی بود اومدم رد بشم پام پیچ خورد افتادم توش

و از خواب بیدار شدم😭😑

در عجیب ترین جای تاریخ ایستاده ایم؛کاش کسی ما را بنویسدزندگی ما اولش خدا بزرگه وسطاش باید ببینیم قسمت چی میشه و آخرشم حتما حکمتی توش بوده!قشر متوسط جامعه بودن اینجوریه که تو به بالاتر از خودت نگاه میکنی حسرت میخوری، به پایین تر از خودت نگاه میکنی عذاب وجدان میگیری هراسناک تر از نابینایی،دیدن است با دو چشم باز،که چه بر سر سرزمین مان می آید عجب نسلی بودیم! به ما که رسید جنگل ها سوخت،دریاچه ها خشک شد،ماشین ۱۰ تومنی شد ۵۰۰میلیون، از داخل فیل.تر شدیم و از بیرون تحریم، شدیم نسل پر از دیدن و نداشتن،دویدن و نرسیدن،رفتن و موندن، انتخاب بین سخت و سخت تر... در سرزمینی که سایه آدمای کوچک بزرگ شد در آن سرزمین آفتاب در حال غروب است میسپارم کشور دل را به دستانت ولی خواهشا مانند مسئولین ایرانی نباش
نترس 😂 ولی بازار وکیل هم نرو من یه بار توی خواب مامان بزرگم از مرگ نجاتم داد داشتم توی یه قبر دراز ...

خونمون شیراز نیست ولی دیگه نمیرم شیراز😐😂

من خواب دیدم توی غسالخونه دارن غسلم میدن شوهرم اصرار کرد ک بیاد تو پیشم.بعد ک میخاست بره گفتن در بست ...

چقدر ترسناک😶💔

من یه بار خواب دیدم مامان بابا و خواهر برادرم مردن و من تو مدرسه ام و به معلم زمین شناسیم اصرار میکن ...

معلم زمین شناسیت ظالمه ها🤦🏻😐😂

مامانم خواب دیده  مرده  روز محشور یه صدایی میگه پروردگار دو عالم.... اره خلاصه

یا خدا

من اگر چنین خوابی دیده بودم سکته میکردم😶