من دوبار تا حالا دیدم اولی رو حدودا ۲ ماه پیش و دومی رو هم دیشب
بار اول با دوستم تو بازار وکیل داشتیم دنبال در حرم شاهچراغ میگشتیم🤦🏻💔بعد در همین حین یه در دیدم البته در هم نبود جای در بود توی دیوار که خیلی هم تاریک بود دست دوستمو گرفتمو خواستیم بریم داخل که چشمم به تابلو کنار در افتاد که به عربی روش نوشته بود در مرگ برگشتم به فروشنده گفتم اینجا دره مرگه؟گفت اره منم به دوستم گفتم بیا از اینجا بریم و دیگه نرفتیم داخل
بار دوم هم با یه دوست دیگم بودم که رفته بودیم تو بازار وکیل تاب بخوریم یهو یجا ایستادیم با اینکه روز بود ولی اونجا خیلی تاریک بود نور گوشیم رو روشن کردم و به دوستم گفتم فلانی اینجا همونه که اون دفعه خواب دیدم ولی در بسته شده بود اما جاش مشخص بود رفتم جلوتر گفتم اره اره اینجا همونجاست برگشتم رفتم پیش دوستم که دیدم زیر پامون سه تا سنگ قبر هست یکیشون از همه بزرگتر بود بعد یه عکس روش به صورت برجسته حک شده بود ولی خیلی ترسناک بود از ترس نور گوشیم رو اون طرفی کردم بعد دوبار گرفتم روی سنگه اسمش رو خوندم از این اسم های طولانی و قدیمی بود بعد سال فوت رو خوندم دیدم ۱۴۰۰ و خورده ای هست اون خورده ایش مشخص نبود زیاد بعد تعجب کرده بود به دوستم گفتم این از این ءدم قدیمیا هست ولی تاریخ مرگش ماله الانه همینطور که تعجب کرده بودیم و اینا از خواب بیدار شدم🥲