2777
2789

دوتا خواهر شوهر دارم و باهم خوبیم مشکلی نداریم..اولی ۴۰سالشه خونش با ماشین ۲۰ دقیقه فاصله داره ۱۰ روز خونه خودشه ۱۵ روز کمتر بیشتر هم خونه پدرش دومی ۳۰ سالشه تو یه کوچه ان شوهرش نگهبانه شبا نمیاد ولی روزا تقریبا هروز نهار و حموم و اینا میاد ولی کلا خونه پدرشوهرم زندگی میکنن نزدیک یکساله حتی پسرشم ۸ سالشه ماهی یکبار نمیره حتی خونشو چک کنه مادر شوهرم ک دوس داره ولی پدرشوهرم چند روز پیش باهام درد و دل می‌کرد میخاست گریه کنه از دستشون میگه آسایش ندارم چکار کنم چیزیم نمیتونه بگه بنده خدا قهر میکنن..بنظرتون اینطوری درسته؟؟آدم دختر شوهر بده با دوتا آدم دیگه برگرده بیاد سر دلت😂😂پدرشوهرم خسیسه دیگه تا ته ماجرا برید دخترشم فک کنم میخاد خرج نکنه میاد اینجا

خونه باباشه دلش میخواد اصا اونجا زندگی کنه

مگ فشاری واسه شما داره؟

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خونه باباشه دلش میخواد اصا اونجا زندگی کنه مگ فشاری واسه شما داره؟

گفت پدر شوهرش مشکل داره باعاش دردول کرده

این دنیا از بدو تولدم بامن و خانواده ام خوب تا نکرد از بچگی وقتی نه سالم بود مادرم رو از دست دادم بدبختیهامون شروع شد دبگه رنگ ارامش رو ندیدبم تا الان که ۳۴ سالمه هرکی امضامو خوند واسه ارامش دلم یک شب منم مثل بقیه ادما راحت بخابم بگم خداروشکر مشکلاتمون تموم شد نفس راحت بکشم ۲۸ساله یادم رفته چطور 

والا آدمی که خسیس نباشه هم از دست این جور آدما ذله میشه😕

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
گفت پدر شوهرش مشکل داره باعاش دردول کرده

از شما نپرسیدم

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       
وآسه من نه تازه خوشمم میاد میرم اونجا تنها نیستم ولی پدرش اره 

آهان