2777
2789
عنوان

خواهر شوهرم کلا خونه پدرش زندگی میکنه💤💤

| مشاهده متن کامل بحث + 622 بازدید | 32 پست
از شما نپرسیدم

عزیرم اینجا سایت عمومی هرکی خواست میتونه ج بده قصد ناراحت شدنتون رپ نداشتم شرمنده

این دنیا از بدو تولدم بامن و خانواده ام خوب تا نکرد از بچگی وقتی نه سالم بود مادرم رو از دست دادم بدبختیهامون شروع شد دبگه رنگ ارامش رو ندیدبم تا الان که ۳۴ سالمه هرکی امضامو خوند واسه ارامش دلم یک شب منم مثل بقیه ادما راحت بخابم بگم خداروشکر مشکلاتمون تموم شد نفس راحت بکشم ۲۸ساله یادم رفته چطور 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اون خودشو بی ارزش میکنه

دیگه ازدواج کرده رفته دلیلی نداره هر دقیقه خونه باباش باشه بلاخره اونام کم مشکل ندارن یا بلاخره میخوان راحت باشن زن و شوهر چرا مزاحم میشن؟

تو این گرونی نهار و شام باید بذارن جلوشون

بعضیا درک ندارن دیگه

بخدا کاربری دست دو نفره کد تأیید برامون ارسال نمیشه 😑

خوب نیست من بابام اخلاقش عالیه عاشق پسرمه ولی اصلا نمیرم بمونم چون پسرم اذیت می‌کنه بابام خسته میشه البته الان فصل مدرسه هاست تابستون هفته ای یک روز میمونم 

من به دستان خدا خیره شدم و.....................
عزیرم اینجا سایت عمومی هرکی خواست میتونه ج بده قصد ناراحت شدنتون رپ نداشتم شرمنده

دشمنت شرمنده

ولی کلا با استارتر بودم

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       

ما هم این مدلی داریم ، پدر و مادرش خسته شدن ولی نمیره خونه خودش فقط شبها میره خونه خودش واسه خواب. اول صبح تا آخر شب مزاحمه با دو تا بچه. 

طفلی پدر و مادرش پیر هستند ، اعصاب سر و صدای بچه کوچیک رو ندارن.

ولی چه کنن ، بگن هم دل دختره میشکنه و گریه میکنه و دوباره یه چیزی میگن که گریه نکنن و آروم بشه و دوباره از فردا همون آش و همون کاسه. 

از قدیم میگن شیرین برو شیرین بیا .

من اصلا ازین نوع روابط خوشم نمیاد ..بالاخره پدر و مادرشم حریم  میخوان .اسایش و ارامش میخوان .‌خداقل در هفته دو بار برن .‌

همسایه مام دخترش با ۳بچه میاد خونه مامانش 

بعد همیشه مادره ناراحته و خسته .‌

میگه حدلقل کاش ی روز درمیون میمود ‌طفلی خورشم مریضها 

گرنگه دار من آن هست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد      
ما هم این مدلی داریم ، پدر و مادرش خسته شدن ولی نمیره خونه خودش فقط شبها میره خونه خودش واسه خواب. ا ...

اره همینا هم همینطور قبلا ک شوهرش سر کارم نبود صبح میومد تا شب موقع خواب

اون خودشو بی ارزش میکنه دیگه ازدواج کرده رفته دلیلی نداره هر دقیقه خونه باباش باشه بلاخره اونام کم ...

اره ولی مادرشوهرم زندگیش همین دختر و شوهرشه ولی پدرشوهرم خیلی ناراحته