2777
2789

غلت خیلی میخوره .کمی هم سینه خیز می‌ره اما ترجیح میده بیشتر با غلت خوردن کارشو انجام بده اما نمیشینه

طبیعیه؟

اللهم عجل لولیک الفرج

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببر دکتر دختر من ۱۰ ماهشه راه میره چن قدم

هر بچه ایی ی جوره

قرار نیست چون بچت راه میره پس بچه اسی مشکل داشته باشه

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد

بعضي ازبچه ها ديلي حركتي دارن كارهاشونو ديرانجام ميدن اگر ميخاي خيالت راحت بشه ببرش دكتر ويتامين د ش ...

اره گفتم برا این که خیالم راحت بشه دکتر ببرمش

اللهم عجل لولیک الفرج
اگه نارس بدنیا اومده مشکلی نیس طبیعیه ولی اگه سر وقت دنیا اومده یه متخصص اطفال ببر البته اگه بچت پسر ...

نه نارس نبود ۳۸هفته و دو روز سزارین کردم

دختره و لاغر

اللهم عجل لولیک الفرج
نه نارس نبود ۳۸هفته و دو روز سزارین کردم دختره و لاغر

یه دکتر ببری ضرر نمیکنی ..دستو پاهاشو خیلی با روغن بچه چرب کن ماساژبده باهاش تمرین نشستن کن حالت نشسته زیاد بزارش دورش بالش بچین...

انشالله که چیزی نیست ولی اگه باشه هم نترس با دو جلسه کاردرمانی حل میشه

مگه من گفتم مشکل داره خدابی نکرده میگم ببره دکتر خیالش راحت شه اینجا همه پارانویید دارن

حیف شخصیتم اجازه نمیده جوابتو مثل خودت بدم

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد