2777
2789

دیروز ی آگهی دیدم تو دیوار

زده بود کار بسته بندی چای بعد بهش پیام دادم ی ویس فرستاد و گفت باید 184 تومن بدین دستگاه مرس بگیرین از دو روز بعد ثبت نامتون ینی فردا چای و دستگاه میاد در خونتون بسته بندی میکنید

راستش اون لحظه فکر نمیکردم دروغ باشه و پول رو ریختم آخه تو سایتش ی نماد اعتماد و چند تا چیز دیگ بود ک میشد اعتماد کرد ولی الان میگم نکنه کلاهبرداری باشه

کسی انجام داده تا تا چنین کاری؟

دیگه تو که پولو ریختی 

ولی اگه پولتو خوردن غصه نخور 

به چشم تجربه بهش نگاه کن

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منکه اصلا اعتماد نمیکنم ولی دیگه پولو ریختی فعلا استرس نداشته باش

« اللّهم صلّ علی مُحمّد و آلِ محمّد و عجّل فرجهم »۸ثمره عشقمون 🤩فندق من.. منو بابا بدجور بیتابتیم.. دلمون میخواد زودتر بگیریمت تو بغلمون.خوش آمدی به زندگیمون جان جانانم🤰تاریخ ۱۶ آذر صدا قلب کوچولوتو شنیدیم جان مادر😍دخترکم عزیزکم مامان منتظرته ک محکم بغلت کنه ک پیشت باشه مونس تنهایی مادر بشی رفیق هم بشیم.😍خوش آمدی پرنسس مامان❤️                      💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚

خداروشکر زیاد نبوده ناراحت نباش از کلاهبرداری بود 

تجربه میشه

خلال_سیب_زمینی_مزمز_ سابقم.  ➖ عالم ودانشمندی که وارد جهنم می شود...▫️ رسول الله ﷺ میفرماید: مردی در روز قیامت احضار شده و در آتش انداخته می‌شود که روده‌هایش از شمکش خارج است وهم چون خری که در آسیاب بسته باشد، آنرا می‌چرخاند، اهل دوزخ بر او گرد آمده می‌گویند: ای فلانی چرا به چنین وضعی گرفتار شدی؟ آیا تو به کارهای خوب امر نمی‌نمودی و از کارهای بد مردم را منع نمی‌کردی؟🔸او می گوید:‌بله،‌ به کار های خوب امر می کردم،‌ ولی خود آنرا بجای نمی آوردم واز کارهای بد منع می کردم وآنرا خود انجام می دادم.[‌متفق علیه].‌‌‌گر نداری دانش ترکیب رنگ بین گلها ، زشت یا زیبا مکن.!🥀خوب دیدن،شرط انسان بودن است🌝عیب را ، در این و آن پیدا مکن..!🖤.    آللَّهُــمَّ صَلِّ وَسَـــلِّمْ وَبَارِكْ على نَبِيِّنَـــا مُحمَّد🤍•  

میگفتی دستگاه دارم ببینی چی میگ

در صورت تمایل برای عضویت در حرمسرا عدد 1 را به شماره ۱۰۰۰۱۰۰۰پیامک فرمایید یا به سایت www.harmsara   naser.ir مراجعه فرمایید.                                                      پ.ن =شرایط لازم جهت پذیرش در حرمسرا ۱) وزن بالای ۱۲۰ کیلو گرم        ۲) سیبیل پرپشت حداقل ۱۰۰۰ تار سیبیل به بالا   ۳) ران بالشتی ۴) ابرو پرپشت و کمونی با پیوند ۵) شکم فربه از ضروریات است                                                                بعد از ارسال پیامک و یا ایمیل منتظر تماس ندیمه های من باشید. بعد از پذیرش یک هفته کار بدون حقوق در حرمسرا و در صورت دریافت تایید اعلی حضرت رسمی میشوید. در غیر این صورت به بخش های دیگر کاخ فرستاده خواهید شد.

اتفاقن قبلاً به بنده هم گفتم اما قبول نکردم چون هرگونه واریزی قبل از انجام کار بیشتر کلاهبرداری می‌باشد  بنظر بنده اصلا الان امکان دور کاری وجود ندارد ولیکن برخی هنوز بر این باورند

ای پناه بی کسان مرا دریاب🖤

منم امروز یه اگهی تو دیوار دیدم استخدم تامین اجتماعی ۱۵۰ باید میزدم به حساب شخصی یه خانونم.

بعد پیام دادم اگه اشکال نداره از حراست تامین اجتماعی شهرمون استعلام بگیرم.بعد مرده کلی داغ کرده بود ویس فرستاد.

بعد الان روبیکا نگاه میکنم میبینم فرم و شماره کارت رو پاک کرده