2777
2789
عنوان

دلیلش چیه که هیچوقت هیچ جا برنده نمیشم ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1252 بازدید | 24 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه خانومه هست تو بستگانمون 

یعنی میشه گفت امکان نداره قرعه کشی بنویسه اسمش در نیاد 

رفتیم باهام پاساژ مهستان کرج خرید چند سال پیش... 

من از اون بیشتر خرید کردم ولی اون تو قرعه کشی پاساژ یه ۲۰۶ برنده شد 😅 

حالا من اینقدر خوشحال بودم براش ...اون براش عادی بود عین خیالش نبود 

آرزو میکنم خدا یکیو نصیبت کنه که اول رفیقت باشه، بعد عشقت! یکی که درکت کنه و بفهمتت، یکی که وقتی بهم ریخته بودی ریشه هاتو به امید گره بزنه و نزاره از هم بپاشی، یکی که دوستت داشته باشه، ۱۰تا اما واقعی! یکی که رفیق لحظه لحظه ی زندگیت باشه، با خنده هات شاد و با گریه هات غمگین، اونیکه وقتی داشته باشیش یعنی ته خوشبختی، اونو برات آرزو میکنم که قسمت قلب مهربونت بشه..!❤️
برید کنار که اومدم  با قدرت ۳۹ بهر ایرانخودرو نوشتم ۱۵ساله ماشین ندارم

😂😂

دفعه ۴۰ برنده میشی 

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

پس منو چی میگی

عمرم نه چیزی برنده شدم نه هدیه گرفتم 

اصن نمیدونپ تولد چیه

من حتی توی دو تا مسابقه مدرسه نفر اول شدم بهم هدیه ندادن گفتن از اداره باید بیاد که نیومد

انقدر درسخون بودم ولی همیشه بخاطر چند صدم بهم جایزه نمیدادن هیچ وقت یادم نمیره کلاس پنجم ثلث دوم معدلم شد ۱۹/۷۷ یه همکلاسیم ۱۹/۷۸ فقط یکصدم تفاوتمون بود اونو کردن شاگرد سوم من چهارم تا شاگرد سوم جایزه دادن وفتی به مدیر گفتم گفت همون یکصدم دیگه تو شاگرد نیستی

ما وضعیت مالیمون خیلی پایین یعنی فقر مطلق بودیم واسه همین بمن اهمیت نمیدادن دانش آموزا از من پایینتر پدراشون پولدار براشون سر و دست میشکستن حتی با معدل ۱۸ بهشون جایزه میدادن الکی بخاطر پیشرفت

‏نه زندگی اونقدر شیرینه،نه مرگ اونقدر ترسناک،که آدم پا رو شرافت خودش بزاره
پس منو چی میگی عمرم نه چیزی برنده شدم نه هدیه گرفتم  اصن نمیدونپ تولد چیه من حتی توی دو تا م ...

عزیزم امیدوارم به زودی به اتفاقا بزرگ قشنگ و خوب به جای تمام اون نشدنا و بدشانسی ها تو زندگیت بیوفته که تلخی همشونو از یادت ببره و حسابی خوشحالت کنه

عزیزم امیدوارم به زودی به اتفاقا بزرگ قشنگ و خوب به جای تمام اون نشدنا و بدشانسی ها تو زندگیت بیوفته ...

ممنونم عزیزم انشاءالله که برای خودت تمام اینا اتفاق بیوفته 

من که امیدی ندارم ۳۳ ساله همین بوده دنیا واسه من فقط رنج بوده و رنج 

‏نه زندگی اونقدر شیرینه،نه مرگ اونقدر ترسناک،که آدم پا رو شرافت خودش بزاره