2777
2789
عنوان

شما جای من بودین که یک خانم با شوهرتون این رفتا ر میکرد

| مشاهده متن کامل بحث + 1163 بازدید | 96 پست

نه واقعا شک نمیکردم به عنوان کسی که همسرم توی محل کارش همه با هم دوست هستن و منم وقتی میرم اونجا خیلی با همشون صمیمی هستم. چون همشون حد و‌حدود و رعایت میکنن ولی در عین حال خیلی صمیمی ان. من چیز مشکوکی ندیدم. شما هم باید بدونی قسمت کادر درمان به خاطر جو سنگینی که داره اگه نخان با هم صمیمی باشن به نظرم خیلی سخت تر میگذره

هرجا چراغی روشنه از ترس تنها بودنه... ای ترس تنهایی من ، اینجا چراغی روشنه 😔🌹

چقدر بعضی از خانومها بیشعور و خونه خراب کنن

اون دقیقا عمدی زده تا بهت حرص بده 

اعصابم خورد شد،ببین شوهرت اصلا تقصیری نداشته ها و هیچ رابطه ای هم ندارن،اما خانومه کرم درونش فعال شده

یکم جدی بگیر ، بذار حساب کار دست شوهرت بیاد و دیگه اجازه نده بهش اینقد نزدیک بشه

خدا حواسش به عاشقش هست…این روزام بد میگذره میشه برام دعا کنید،۱۴۰۱/۸/۲۴

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله منم ناراحت میشدم و بهتون حق میدم ولی اگه واقعا قصد بدی داشت جلوی شما نمیزد اتفاقا جلوی شما خودش ...

یعنی با شوهرم سروسری نداره همینجور مدلشه

کاش خوشبختی هم مثل مرگ حق بود
خوب منم همین میگم شوهرن میخواست بپیچونه منو 

بله صد در صد 

لایکم نکن اذیت میشم نمیبخشمتاااا 😒منم خیلی دوست داشتم سلامتی داشته باشم  خونه عیان بشینم ماشین عیانی سوار شم ارامش داشته باشم که هیچ کدومو ندارم به کسیم میگی از نظر خیلیا جوابش حمکتی و امتحانه  هست،متنفرم از این نتیجه گیری حکمتی هست...یعنی یکی اینو میگه میسوزممممم،الانم خیلی دوست دارم زودتر بمیرم لااقل اینو واسم زیادی نبین زودتر تموم کن💔 عدالت خدا کجاست💔تا حالا دلت برا کسی سوخته؟من برای خودم میسوزه💔 متنفرم از دنیاییکه همه بدبختیا رو سر من اوار شده
چقدر بعضی از خانومها بیشعور و خونه خراب کنن اون دقیقا عمدی زده تا بهت حرص بده  اعصابم خورد شد ...

به شوهرم گفتم وقت بی وقت میام درمانگاه ی بار دیگه همچین حرکتی ببینم همونجا فحش دوعالم میدم به زنکه

اتفاقا اگه پشت سر شما سروسری داشتن ،حتی کنارشوهرتم نمیموند چه برسه که بزنه رو شونه اش 

دور میموند ک شک نکنی 

خداخیلی بزرگتر از اونه که بشه باگناه کردن ازش دور شد

والا تو محیط کار اونم امروزیا خودشم محیط درمانگاه خیلی ریلکس برخورد می کنن متاسفانه . شما نباید انقد به هم بریزی خوب حال اون دختره رو می گرفتی همونجا حداقل یه نگاه معنی دار بهش می کردی . فک نکنم چیزی بینشون باشه این رفتارا متاسفانه عادی شده ... منم خیلی وقتا سر همکارای خانوم با همسرم بحث می کنم انقد که همو راحت صدا میزنن حتی خانوما خاطرات بارداری و زایمانشون رو می شینن واسه همکارای مرد تعریف می کنن یکیشون که با همسر من و دو نفر دیگه گروه تشکیل داده بود منم زنگ زدم به حراست محل کارشون گفتم صدا کردن حال دختره رو شدیددد گرفتن . گفتم از صبح تا عصر پیش شوهرای ماست بس نیس گروه هم زده و توش جوک گذاشته تا شبم تو خونه باهاشون در ارتباط باشه .  برای کسی که از دور می بینه خیلی زننده اس این رفتارا . 

والا تو محیط کار اونم امروزیا خودشم محیط درمانگاه خیلی ریلکس برخورد می کنن متاسفانه . شما نباید انقد ...

وای چقدر مثل منی یعنی همش عذاب میکشم

من سالهاست تو محیط کار هستم 

و تجربه ام اینه هر رفتار صمیمانه ای دوطرفه ست یعنی زن یا مرد گنجایش و اجازه این کار رو داده 

احتمالا نیت همسر شما پاکه و اون دختر رو ساده دل و بی منظور میدونه ولی مطمینا همون خانم ساده هم جرات نمیکنه با هر همکار مردی وارد این حیطه بشه 

همسرتون باید جدی تر و خشک تر باشن 

نه واقعا شک نمیکردم به عنوان کسی که همسرم توی محل کارش همه با هم دوست هستن و منم وقتی میرم اونجا خیل ...

شوهرم قبلا یک جا دیگه کار میکرده حالا که بازنشست شده اومده تو درمانگاه تو پذیرش هست من ندیدم این محیط ها رو