2777
2789
عنوان

شما جای من بودین که یک خانم با شوهرتون این رفتا ر میکرد

| مشاهده متن کامل بحث + 1163 بازدید | 96 پست

یه روز داشتیم دارو مریض ها رو می‌دادیم همکارم (آقا) گفت من میکشم تو برو بده اونم با صدای بلند شوهرم اومده بود کار داشت باهام بعد شنید میگفت این چه طرز صحبته ولی خوب بین همکارها کسی فکر بد نمیکنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای چقدر مثل منی یعنی همش عذاب میکشم

منم ناراحت می شم اما کلا چیزی بینشون نیس خیالت راحت کلا اینطوری راحت بودن تو محیط کار خیلیییی عادیه با هم تو حیاط محل کار گاهی املت میزنن می خورن🙄🙄 . اما خوب من به شوهرم می گم نباید راحت باشی و فامیلی هاشونو نصفه نیمه صدا بزنی چون ما هم فرهنگ اونا نیستیم اما برای اینکه خودتون راحت باشین و اذیت نشین باید برین بیشتر با همکارای خانومش صمیمی بشین و باهاشون که آشنا باشین کمتر اذیت می شین. 

عزیزم ناراحت نباش 

من تو محل کارم یه خانومی هست فوق العاده آدم باز و قرتی از اونا که راحت پیش مردا حرفای مثبته ۱۸ میزنن

بعد چندین بار دیدم به شونه همکارای مردم دست زده یا به شوخی زده پس سینشون همکارای مرد ما متاهلن اصلنم سر و سری با این خانومه ندارن چشماشون بد نیست اصلا

تازه اینم بگم جایی که من کار میکنم جای دولتیه خیلی رو این چیزا حساسن وقتی واسه ما این طوره بیین دیکه بقیه جاها چجوریه 

ولی نگران نباش درکل این نشون نمیده که سرو سر دارن باهم مکه اینکه خودت به همسرت از قبل بخاطر کاراش شک داشته باشی

من سالهاست تو محیط کار هستم  و تجربه ام اینه هر رفتار صمیمانه ای دوطرفه ست یعنی زن یا مرد گنجا ...

عزیزم واقعا درست می‌گین.

من خودم کادر درمان نیستم. ولی بخاطر بیماریم هر چند وقت یه بار بستری میشم و یکی دو روز تو بیمارستان می‌مونم. واقعا خانومایی که اونجا کار می‌کنن با آقایونی راحت برخورد می‌کنن که خود اون آقا هم راحت باشه. مثلا من دو تا پزشک دارم که یکیشون خیلی گرمه و می‌خنده و وقتی میاد کلی با کادر درمان شوخی و گاها خیلی زیاد با هم راحتن! ولی یه پزشک دیگه دارم که یه ساعت دیرتر میاد. وقتی میاد در عین خوب بودن و دلسوزی برای دیگران، کاملا جدیه! و کادر درمان کاملا با ایشون محترمانه رفتار می‌کنن، بدون هیچ صمیمیتی.

صمیمی بودن حدی داره.

عزیزم واقعا درست می‌گین. من خودم کادر درمان نیستم. ولی بخاطر بیماریم هر چند وقت یه بار بستری میشم و ...

از قرار معلوم شوهرم خیلی رو داده بهشون

کاش خوشبختی هم مثل مرگ حق بود

محیط های درمانی معمولا انقد باهم صمیمی هستن 

من داییم متخصص بیهوشی هست برای زایمانم رفتم‌ همون بیمارستان،انقد باهم صمیمی حرف میزدن کلا تو اتاق عمل و همه،یعنی با منم شوخی میکردن،خب طبیعیه چون تایم زیادی باهم هستن،

خداخیلی بزرگتر از اونه که بشه باگناه کردن ازش دور شد
اتفاقا اون خانم نرس دندان پزشک بود شوهرم تو درمانگاهی هست که همه دندان پزشکن

مطمئن باشید چیز خاصی نبوده 

تو این‌محیط انقدر دکترهای پولدار و جوان و خوشتیپ رفت و امد دارن که هیچ دستیاری به آقای صندوقدار پا به سن‌گذاشته متاهل هیچ توجهی نداره 

ولی ازشون بخواهید جدی رفتار کنن 

همسرتون تجربه ای در حرفه صندوقداری دارند ؟ 

مسوول صندوق ماهم اقای متاهل بسیار مورد اعتمادی هستن