2777
2789

دوستان میشه منو از نگرانی دربیارین دکترم گفت دهانه رحمت نارس و شل بود و البته من سرکلاژ شدم وبهم استراحت مطلق داده بنظرتون میتونم تا آخر بارداری طاقت بیارم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

همسایه خواهر شوهرمم مثل شما بود سرکلاژ شد و استراحت مطلق ولی من هیچ مشکلی نداشتم یهو کیسه ابم ترکید و بچم ۳۴ هفته دنیا اومد ولی اون تا ۳۹ هفته و ۶ روز رسوند خدا خودش کمک میکنه استرس سمه استرس نداشته باش

همسایه خواهر شوهرمم مثل شما بود سرکلاژ شد و استراحت مطلق ولی من هیچ مشکلی نداشتم یهو کیسه ابم ترکید ...

۳۴ هفته بدنیا اومد مشکلی نداشت؟شیشه رفت؟

به هرکس به اندازه ی ظرفیتش محبت کن🤏                                        لینک حذف تاپیکهای درخواستی
سرکلاژ شدی استراحت مطلق کن بسلامتی تموم میشه زمان زودمیگذره ناراحتش نباش

توروخدا برا  منم دعا کنید بخدا دو تا بارداری ناموفق داشتم ایندفعه چیزی بشه واقعا میمیرم😭😭

همسایه خواهر شوهرمم مثل شما بود سرکلاژ شد و استراحت مطلق ولی من هیچ مشکلی نداشتم یهو کیسه ابم ترکید ...

ای جانم عزیزم نی نیت ک ۳۴بدنیا اومد خداروشکر هیچ مشکلی نداشت؟؟؟

درعجبم هرچی از گذشته شنیدم همه خانما بدون دردسر چندتاچندتا بچه ب دنیا آوردن،الان هم مامیخوایم ی بچه ...

قدیما تغذیه و هوای سالم بود.الان چی میخوریم؟مرغها هورمونی میوه ها گلخونه ای.هوای تهران خودش سمه.

به هرکس به اندازه ی ظرفیتش محبت کن🤏                                        لینک حذف تاپیکهای درخواستی
درعجبم هرچی از گذشته شنیدم همه خانما بدون دردسر چندتاچندتا بچه ب دنیا آوردن،الان هم مامیخوایم ی بچه ...

واقعا ب همسرم میگم ی بچه برامون شده آرزو شده با کلی سختی ،عزیزم فکر کنم قدیما همه چیز طبیعی و تغذیه ها خوب بود ،الان هرچی میخوریم هورمونی شده 🥺🥺

توروخدا برا  منم دعا کنید بخدا دو تا بارداری ناموفق داشتم ایندفعه چیزی بشه واقعا میمیرم😭😭

چیزی نمیشه بخدااین استرست الکی هست استراحتتو کن سرکلاژ کردی چیزیم نمیشه رابطه هم نداشته باش چندماه دیگه بچت بغلته

نه مشکلی نداشت چند روز رو تخت محض اطمینان نگهش داشتن بعدش زردی داشت تعویض خونش کردن ولی الان یه وروج ...

ای جونم😍🥰خدا برات حفظش کنه.