2777
2789

خیلی از دیروز عصبیم به حدی که تو زندگیم تاثیر گزاشته شوهرم بگه فدات شم من میبینی حرف بدی زدم دیروز رفتم خونه پدرم این ساعتا بود پدر من وضع مالی خوبی داره واسه خرید خونه ازش پول قرض کردم حدود۱۰۰تومن حالا من بهش گفتم پدر۶ماهه پس میدم همون موقع خندید گفت بیخیال من پول لازم ندارم کلا شیرینی خونت گزشت رفقا ۶ ماه من شد ۷ ماه کلی قرض داشتیم همه رو دادیم مال بابامم یه قسط ۵۰ تومنی دادم یه ۴۰ تومن یعنی پریشب ۴۰ تومن بقیه بهش زنگ زدم تا بهم شماره کارت بده پاک شده بود گفت نمیخاد نزن ولی زدم هستید بقیش رو بگم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پول رو واریز کردم البته من چند روز قبل اینکه پول بابام رو بدم پدرم یه طلا فروش هست که تمام خریدای کل خانوادمون از عمو تا مادربزرگ پیش ایشتنه رفتم و دیدم طبق معمول طلای دست دوم درحد نو و بدون اجرت داره منم خبر داشتم که پول میاد به حسابمون گفتم بزار اینارو بخرم یعنی من طلا هارو خریدم بعد از یک هفته پول پدرمم دادم فقط ۱۰ میلیون موند  

پدرم از شانس گند من تو طلا فروشی بودم دوستش زنگ زد حال احوال چطوری اینا دختر خانومتون هم اومدن طلا بخرن پدرمم گفت چه اشکال داره یعنی زنگ زد گفت زیبا پول لازم نداری گفتم نه ممنون اما من ناراحت شدم که فهمید و بعدش به دروغ گفتم هنوز طلا هارو نیاوردم اما آورده بودم و بعد یه هفته پول دستم اومد بهش دادم  اما دیروز رفتم اونجا اصلاااااااااااااااا جواب سلامم نداد