2777
2789
استاتر میای با هم تا آخر اسفند کتو‌بگیریم؟ 

آره قبوووله، یکی همراه آدم باشه خیلی بهتره🥺 تشویق کنیم همو، ایتا داری؟ یا روبیکا؟ تل.گرامم خیلی وقتا بالا نمیاد، راستی چند کیلویی قدت چنده؟ 

رژیم کتو داشتم حالم خیلی خوب بود، سرحال بودم، این دو روز فقط آب خوردم و یه قاشق عسل، اصلا یه جوریم ا ...

خدانکنه دختر بیشتر مراقب خودت باش 

انشاالله که به وزن ایده آلت برسی فقط مراقب باش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه بعضیا گرفتن توی سی روز بالای ۲۰ کیلو کم کردن، ولی من راستش دارم میترسم، تپش قلب گرفتم از دیشب

کار اشتباه بقیه رو تکرار نکن عزیزم

بنیه ی بدنی همه که مثل هم نیست،نیاز بدن آدما با هم متفاوته، ممکنه اونا قند خونشون بالا باشه ولی شما افت قند میدونی چقدر خطرناکه؟

خدانکنه دختر بیشتر مراقب خودت باش  انشاالله که به وزن ایده آلت برسی فقط مراقب باش

دیگه نمیگیرم این رژیم آبو، من نمیدونم چطوری بعضیا ۳۰ روز گرفتن، باشه حتما🥺♥ تو هم همینطور مراقب خودت باش

کار اشتباه بقیه رو تکرار نکن عزیزم بنیه ی بدنی همه که مثل هم نیست،نیاز بدن آدما با هم متفاوته، ممکن ...

اتفاقا من با این اضافه وزنم همیشه قند خونم پایینه

سردرد گرفتم از دیشب

نبض گیجگاهمو حس میکنم

من قبل اینکه حامله بشم رژیم گرفتم تو یک ماه ۸ کیلو کم کردم اصلا هم اذیت نشدم ..

صبحا ساعت ۹ صبحانه کامل میخوردم تا عصر ساعت ۵ فقط دوتا قاشق غذا میخوردم که حالم بد نشه .. ۵ نهار کامل میخوردم شب هیچی نمیخوردم فقط میوه .. هفته ای یک روزم روزه گرفتم ..

این تجربه من بود 

من قبل اینکه حامله بشم رژیم گرفتم تو یک ماه ۸ کیلو کم کردم اصلا هم اذیت نشدم .. صبحا ساعت ۹ صبحانه ...

چقدر خوب، من به ماهی ۸ کیلو هم راضیم، این دو روز که فقط آب خوردم حس میکنم خیلی راحت بتونم اینطوری رژیم بگیرم

منم ۸۷ قدم ۱۶۰ 😭😭😭 قبل ازدواج ۵۲ کیلو بودم، توی دوسال انقدددد شدم🥺💔 از خودم بدم میاد، رژیم آب ب ...

عزیزم من شیرینی جاتو کامل حذف کردم بعدش همه چی میخوردم فقط کم، کالری شمار نصب کن من تو چهار ماه ۱۵ کیلو کم کردم

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.
اتفاقا من با این اضافه وزنم همیشه قند خونم پایینه سردرد گرفتم از دیشب نبض گیجگاهمو حس میکنم

وای نکن خوب 🤦🏻‍♀️خانه داری؟اگه آره روزی دو تا یک ساعت ورزش کن خییییلی تاثیر داره