2777
2789
عنوان

خیانت شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 5102 بازدید | 59 پست
حضانت بچه رو داری؟مال و اموال چی داره چند سالته ؟تو عصبانیت و ناراحتی تصمیم نگیر گلم

بس کنید توروخدا،، حضانت بچه؟ این مگه تنهایی این زندگی رو ساخته و تنهایی بچه دار شده... 

اون مرد تو چه موقعیتی بوده تصمیم به خیانت گرفته‌؟ 

چرا همیشه زنهارو مثلا میخواید وفادارو متعهد و از خودگذشته نشون بدید... مادرغگفداکار... زن بخشنده و مظلوم...ما زن ها ادم نیستیم؟ تاکی باید تحمل کنیم... 

از چی بترسیم؟ از ترس گرسنگی و نداشتن اموال و حرف کردم که بگن بچه شو ول کرد رفت بشیم یه توسری خور؟ یه زن بی عزت نفس و بی اعتماد بنفس؟ بشیم خاک عالم توسر؟ بچه رو بزاره پیش پدرش،، اگر بخواد بچه رو ببره خیلی خوشبحال اقا مبشه... سینگل میشه بچه هم که نیست دست و پاگیرش باشه حسابی به کاراش میرسه به تفریحش به کثافط کاریاش... 

✍️🎻🎼شاعر_ترانه نویس_رقصنده_ترانه سرایی در2دقیقه_ترانه نویسی روی ملودی خاص شما______ترانه نویسی با عنوان سفارشی____ترانه نویسی به چندزبان: تورکی_فارسی_بختیاری_لری____آموزش شعر_ ترانه سرایی_دکلمه_فن بیان__روان خوانی_👩‍🏫🎶🎹

استارتر بنظر منم بیشتر مدرک جمع کن 

من ۵ سال پیش تو تلگرام شوهرم کلی چت دیدم مثل احمق های عالم آمدم گذاشتم کف دستش اونم زد زیر همه چی که دوستم با گوشی من چت کرده من خرم باورش کردم تازگیا فهمیدم که مال خودش بوده و اگه من مدرک زود رو نمیکردم و مدارک بیشتری جمع می‌کردند شاید الان هزار تا بلای دیگه سرم نمی اورد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بس کنید توروخدا،، حضانت بچه؟ این مگه تنهایی این زندگی رو ساخته و تنهایی بچه دار شده...  اون مر ...

چرا انقدر تند میری!

نمیدونم بچه داری یا نه....نمیدونم طعم زهر خیانت را چشیدی یا نه ....که از خدا میخوام هیچوقت هیچکسی نچشه

من همه این روزا را گذروندم یه بچه دارم تو مرحله جدایی هستم 

منی که مادرم چطور میتونم بچه را بدم به پدری که یه خیانتکار کثیفه چطور میتونم اعتماد کنم اصن

چطور میتونم بچه را این وسط عذاب بدم که اون نره دنبال عشق و حال!

مرد خیانتکار انقدر راه بلده که حتی بچه پیشش باشه بازم میره دنبال هوسش بچه را میده دست ننه و بابای پیرش و میره دنبال هرزگی...

انگار شما اینجا نیستی از قوانین خبر نداری اینجا زن بدون پشتوانه مالی کارش خیلیییی سختره زن بدون حضانت کارش خیلییییی سختره

من نمیگم ببخش یا حتما جدا شو.من میگم تا جایی که میتونی اول حق هارا بگیر بعد پرتش کن

ضبط صدا گذاشتم مشخص بود عصرا میره بیرون یه گوشه پارک میکنه و دوساعت تو ماشین نشسته و حدسم اینه درحال ...

اسی ضبط صداتو چقد خریدی؟ کوچیکه یا بزرگه منم میخوام ولی نهایتا بتونم تادویست تومن بدم😭

باجماعتی طرفیم که اگر براش کفش سم دارطراحی کنن بهش بر نمیخوره تازه با افتخار هم میپوشه. .اما اگه بهش بگی خدا برات حجابوطراحی کرده تاشان زنانه ات حفظ بشه سریع آزادی وحق انتخابش زیر سوال میره 😂دلم میخواد هرچی دوس دارم بنویسم 😂چهاردیواری اختیاری 😂😐چرانمیتونیم اسم کاربریمونو تغییر بدیم 😒چراهمه تونی نی سایت خوبن وجاریاشون بد چرا تلویزیون فیلمای کره ای پخش نمیکنه چرا آسمون ابیه چرا اینو تاآخرمیخونی مگه بیکاری😃😂😂😂 اینایی که توتاپیکا توهین میکنن بی ادب ان اگه خودم تویه تاپیک عصبی شدم رگ غیرتم زده بالا اما واسه شما خوب نیست 😡خواهرشوهرای نوجوون زبون درازن اصلا خواهرشوهرا ازدم خسیسن 😕😲همیشه حق باعروسه البته عروس مادرشوهرم 😂همیشه ظالم خواهرشوهره البته خواهرشوهری که عروس ماباشیم 😂چقد همسایه هافضولن 😬انگار کارآگاه تشریف دارن 😬چراخواهر شوهربایداینقدر خسیس باشه 😷بلانسبت بعضی توتاپیکا ازبس فحش میدن آدم یادهاپومیفته😂😂😂😂هرکی اینوخوند انتقاد کرد به اون ربطی نداره دلم میخاد هرکی تایید کرد خوشگله ازبعضی کاربرابدم میاد😁میدونی چرا چون بیتربیتن😷فحش میدن اما من فحشم بدم بخاطرتعصب روبعضی ازشماهاس😂😂اونهایی که به بقیه میگن نمکدون خودشون میرغضب ان 😂😂😂باچنتا شون برخوردداشتم چطوری فلانی میرغضب 😨😲به شماها چه آسمون قرمزه خورشید سبزه بتوچه چشمام مال خودمه فضووووول خانمای مارپلیییییی 😂ولگردای نی نی سایت 😎😎بعضیا توسایت ادای ناظمارودرمیارن چطورین میرغضبااینهایی که هی ادای روشنفکری درمیارن ومیگن مامسلمون نیستیم مسلمون هم شمانیست اسلام هم منتظر شمانیست خدابه شمانیازی نداره باکلاساااا😂فرت فرت غلط املایی نگیرید بیکارا😜کارآگاه بازی درمیاریدانتقادپذیرم اما چرت وپرت پذیر نیستم😂وقتی مرداروتونی نیسایت میبینم یاد زنای سرکوچه میفتم که انگارمجبورن سرکوچه بشینن😂 انتظار از هرنظرخیلی سخته مخصوصا منتظر نی نی 😍پس براشون دعا کنید وَزَكَرِيَّا إِذْ نَادَى رَبَّهُ رَبِّ لَا تَذَرْنِي فَرْدًا وَأَنْتَ خَيْرُ الْوَارِثِينَ ﴿۸۹﴾و زكريا را [ياد كن] هنگامى كه پروردگار خود را خواند پروردگارا مرا تنها مگذار و تو بهترين ارث برندگانى (۸۹).
چرا انقدر تند میری! نمیدونم بچه داری یا نه....نمیدونم طعم زهر خیانت را چشیدی یا نه ....که از خدا می ...

من مجردم و دوبار خیانت دیدم از دوستام....

به بدترین شکل ممکن... شاید بگی خیانت متاهلی و مجردی فرق داره... اما نه هیچ فرقی نداره.... 

من 6سال ازعمرمو پاش گذاشته بودم... برای این یکی کلی زحمت کشیدم که خودشم همجا گفته بود پدرو مادرش انقدر سختی و زحمت نکشیدن که من کشیدم واسش....آخرشم جواب زحماتم رو اینطور داد... 

چرا باید بچه رو بیاره پیشش وقتی بزرگ شد بگه تو منو از پدرم جدا کردی... هم اگر بخواد ازدواج کنه اون بچه بیشتر دست و پاگیره...یبار بابای بچه یبارم خوده بچه ؟ زن چون مادره گناه نداره؟ تازه از اتفاقات احتمالی هم پیشگیری کرده،، خیلیا نمیتونن با ناپدری بسازن،، همجا میگن نگه داری بچه طلاق وظیفش با پدره.... معتاد و کراکی و شیشه ای و همجنس باز نیست که بگیم صلاحیت نداره.... 

هم کار میکنه هم سالمه فقط هوس بازه... اونم هیچ تاثیری تو تربیت بچه نداره.... تو این اقتصاد این زن چجور میتونه از پس این مشکلات بربیاد. واسه طلاق هم همین حالا اقدام کنه باز  چندسال طول میکشه بلکه طرف فردا بیاد بگه طلاق میدم که اصلا همچین کاری نمیکنه... 

تو این سالها میدونید بجز هزینه وکیل چقدر هزینه دادگاه داره؟ میدونید چقدر باید خسارت روحی و روانی و جسمی و مالی رو تقبل کنه زن؟....اون مرد اگر بچه پیشش باشه راحت تر تقاص و تاوان میده.... کمی مسئولیت های بچه که گردنش باشه نمیتونه آزادانه هرجایی بره... 

✍️🎻🎼شاعر_ترانه نویس_رقصنده_ترانه سرایی در2دقیقه_ترانه نویسی روی ملودی خاص شما______ترانه نویسی با عنوان سفارشی____ترانه نویسی به چندزبان: تورکی_فارسی_بختیاری_لری____آموزش شعر_ ترانه سرایی_دکلمه_فن بیان__روان خوانی_👩‍🏫🎶🎹
قبول کن که این موقعیتها خیلی فرق میکنه

قبول نمیکنم،،، چون فرقی نمیکنه.... 

شاید اگر زن شوهردار طلاق بگیره راحت ازدواج کنه 

اما من احساساتم تخریب و تضعیف شده... هنوز بعداز 3سال جدایی با هیچکس وارد رابطه نشدم... هنوز تنهام... 

سلام اسی لطفا تا مدرکی ازش پیدا نکردی هیچی بروش نیار واصلا حرف طلاقو نزن تعقیبش کن اگه میتونی یکیو ا ...

اوووه اینهمه جاسوسی کردن و پلیس بازی نمیخواد... 

اقا من فهمیدم داری درحد چت حرف میزنی نمیخوامت

در همین حد و بالاتر و مدرک نمیخواد،،،آقای عزیز به هر دلیلی که اینکارو کردی من دیگه نمیخوامت.... تمام

صغری و کبری نداره،،، قرارنیست به کسی توضیحی بده خود طرف میدونه،، اینم  بشینه تو خونه ش،،، مرد رو بندازه بیرون،، مهریه و نفقه شم بگیره،،اگه خونه داره،، خونه رو جای مهریه بگیره بشینه زندگی کنه طلاقشم به مرور زمان بگیره...فقط دوتا دونه پیام ببره به قاضی نشون بده. ...

همین...اگرم نبرد مسئله ای نیست دادگاه الان واسش عادی شده خیانت ها... قدیم نبود که راحت طلاق نمیدادن... الان اگرم بگن برید  پیش مشاور،، یه کلمه اسی بگه من طلاق میخوام مشاور وقت کشی کردنه... من نمیخوام برگردم که برم پیش مشاور،، من نمیتونم تواین زندگی طاقت بیارم،،تمومش کن... الان جداشدن خیلی راحته،،قاضی خودشم دنبال حاشیه و دردسر نیس سریع حکمو میده 

استارتر. من یه جهنم این مدلی رو گذروندم. کوتاه نیا. عشق و امید منم به جای اینکه بیاد به من برسه دائم ...

چقدر سخت، واقعا راست میگم از چشم یه زن بیفتی دیگه نمیتونی برگردی 🥲 منم خیانت شوهرمو دیدم نه یبار دوبار.. چندبار.. ولی خیلی عوضیه انکار میکنه  اخرین بار چتشو دیدم چیز خاصی نبود مشخص بود جای دیگه باهم حرف میزنن تا دو ماه خواب و خوراک نداشتم فکر میکردم بعد بچه ادم شده حیف😔

به دل خسته بگویید خداوندی هست...❤️
الان جدا شدی؟ زندگی خوبی داری؟ من بچه دارم سختمه. البته خیلی ام بی عرضه ام 

کوتاه نیا. کاش میتونستم همه خانمها رو کمک کنم. اینجور زندگیها‌ منجلابه، باتلاقه، نمونید، بخدا کف زمین جارو کنید ولی بیایید بیرون، عزت نفس خودتون رو قربانی نکنید

کاربر قدیمی ام، مشکل ورود به سایت داشتم. مجبور به ثبت نام جدید شدم.