من مجردم و دوبار خیانت دیدم از دوستام....
به بدترین شکل ممکن... شاید بگی خیانت متاهلی و مجردی فرق داره... اما نه هیچ فرقی نداره....
من 6سال ازعمرمو پاش گذاشته بودم... برای این یکی کلی زحمت کشیدم که خودشم همجا گفته بود پدرو مادرش انقدر سختی و زحمت نکشیدن که من کشیدم واسش....آخرشم جواب زحماتم رو اینطور داد...
چرا باید بچه رو بیاره پیشش وقتی بزرگ شد بگه تو منو از پدرم جدا کردی... هم اگر بخواد ازدواج کنه اون بچه بیشتر دست و پاگیره...یبار بابای بچه یبارم خوده بچه ؟ زن چون مادره گناه نداره؟ تازه از اتفاقات احتمالی هم پیشگیری کرده،، خیلیا نمیتونن با ناپدری بسازن،، همجا میگن نگه داری بچه طلاق وظیفش با پدره.... معتاد و کراکی و شیشه ای و همجنس باز نیست که بگیم صلاحیت نداره....
هم کار میکنه هم سالمه فقط هوس بازه... اونم هیچ تاثیری تو تربیت بچه نداره.... تو این اقتصاد این زن چجور میتونه از پس این مشکلات بربیاد. واسه طلاق هم همین حالا اقدام کنه باز چندسال طول میکشه بلکه طرف فردا بیاد بگه طلاق میدم که اصلا همچین کاری نمیکنه...
تو این سالها میدونید بجز هزینه وکیل چقدر هزینه دادگاه داره؟ میدونید چقدر باید خسارت روحی و روانی و جسمی و مالی رو تقبل کنه زن؟....اون مرد اگر بچه پیشش باشه راحت تر تقاص و تاوان میده.... کمی مسئولیت های بچه که گردنش باشه نمیتونه آزادانه هرجایی بره...