2777
2789
عنوان

خیانت شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 5102 بازدید | 59 پست
دومین بارشه  بار اول قسم خورد تکرار نکنه خدا لعنتش کنه

ببین عزیزم منهم درگیر همین داستانم برای تو بار دوم ولی من از دستم درفته که چندمین بارش با یک بچه دارم جدا میشم خیلی سخته جدایی

اگر ترس از دست دادنت را داره مدرک که دستت اومد تهدیدش کن حق طلاق و حضانت را بگیر بگو به شرطی میمونی که چیزی هم به اسمت بزنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین عزیزم منهم درگیر همین داستانم برای تو بار دوم ولی من از دستم درفته که چندمین بارش با یک بچه دار ...

نمیخوام باهاش بمونم طلاق میخوام همین الان خبر مرگش بیدار ک شد طلاقو مطرح میکنم

یادمه آخرین باری که ترکیدم به دوستان گفتم فلان تاپیکمو گذارش بزنید بترکه ک به لطفشون کل کاربریم رفت رو هوا           شونصدمین کاربری      درکل از سال ۹۸ عضوم یادم نیس از کی خواننده ی خاموش بودم ( تازه واردم خودتی  )                                                                              
فقط چت؟

ن بیرونم میرن

یادمه آخرین باری که ترکیدم به دوستان گفتم فلان تاپیکمو گذارش بزنید بترکه ک به لطفشون کل کاربریم رفت رو هوا           شونصدمین کاربری      درکل از سال ۹۸ عضوم یادم نیس از کی خواننده ی خاموش بودم ( تازه واردم خودتی  )                                                                              

استارتر.
من یه جهنم این مدلی رو گذروندم.
کوتاه نیا.
عشق و امید منم به جای اینکه بیاد به من برسه دائم در حال چت کردن با دخترها بود.
یه روز زدم زیر همه چی.
تو گوشیشم یه فیلم ناجور یه بار دیدم. کاملا اتفاقی دیدمش.  زیاد مشخص نبود ولی دختره معلوم بود. تا من دیدمش زد دیلیتش کرد. گفت دوستام فرستادن. خیر و خوشی از روزگارش نبینه بحق علی. انشالله.
زندگیم رو زیر و رو کرد. خیر ندیده.
خدا به زمین گرم بزنتش.
نمیدونی چه اعصابی ازم خورد میکرد.
دیگه این اواخر یه خط قایمکی گرفته بود. من اونو فهمیده بودم. ولی به روش نیاورده بودم. گفتم بذارم یه لحظه خوب .. بزنم تو صورتش. رفته بودیم یه سفر چند روزه. چقدر اون سفر به من خوش گذشت. بعدش که برگشتیم از سفر دیدم یه روز توی اون شماره مخفی( که کلی دختر توش بودند) عکس و فیلم انفرادی از سفرمون رو استاتوس کرد. که به اونا بگه: بعله. من رفتم سفر....دخترها.... بیایید من رو ببینید............ منم زیر عکس و فیلمش براش لایک فرستادم. نوشتم چه عکس های قشنگی. حتما خیلی خوش گذشته.... شوکه بود از اینکه من چطور اون خط رو می دونستم و تونستم خودم رو کنترل کنم.
همون جا زدم نابودش کردم.
هزار تا واسطه فرستاد. چند شبانه روز دم خونه مون خوابید . گریه و زاری کرد. ولی من دیگه برای ابد از قلب و زندگیم بیرونش کردم و حلقه و تموم هدیه هاشون رو پس فرستادم. 

کاربر قدیمی ام، مشکل ورود به سایت داشتم. مجبور به ثبت نام جدید شدم. 

بنظر من از برادری یا هر کسی که مورد اعتمادتون هست ،کمک بگیرین تا چند وقت همسرتون تحت نظر داشته باشه تا متوجه بشین با کی در ارتباط هست و یا اینکه اصلا رابطه جنسی با اون خانم دارن یا فقط در حد چت کردنه. زود تصمیم نگیرین و زندگیتون خراب نکنین لااقل بخاطر بچتون , از طرفی اگه واقعا تصمیم به طلاق داشته باشین باید حتما مدارک قابل قبولی به دادگاه ارائه بدین ، چون ممکنه همسرتون بزنه زیر همه چی و حاضر نباشه شما رو طلاق بده و یا اینکه در نهایت با این شرط که مهریتون ببخشید طلاقتون بده . برای جدایی همیشه وقت هست 

استارتر. من یه جهنم این مدلی رو گذروندم. کوتاه نیا. عشق و امید منم به جای اینکه بیاد به من برسه دائم ...

الان جدا شدی؟ زندگی خوبی داری؟ من بچه دارم سختمه. البته خیلی ام بی عرضه ام