2777
2789
عنوان

خیانت شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 5102 بازدید | 59 پست

حالا فکر کردی جدا بشی مرد بهتر سر راهت میاد 

ظاهرا همه مردا اینجور شدن نمیدونم تصمیم با خودته اول ب وضع بجه فکر کنید اواره نشه حسرت دیدن والدین نداشته باشه 

خودم تجربه کردم ترجیح دادم شوهر کثیفمو تو قلبم خاک کنم ب جای اینکه ارزوهای بچمو خاک کنم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

استارتر بنظر منم بیشتر مدرک جمع کن  من ۵ سال پیش تو تلگرام شوهرم کلی چت دیدم مثل احمق های ...

من هم وقتی گوه کاری و کثافتکاری اون لجن حرومزاده رو دیدم، زود برملا نکردم، تو دلم نگه داشتم.‌البته اینم بگم که از موقعی که فهمیدم تاوقتی که به روش آوردم، تار و پود جسم و روحم پاره پاره شد هاااااا، ولی زود نگفتم.

خدا کنه این مردهای خائن رسوا بشن، خدا کنه بخاک سیاه بشینه، گناه من چی بود آخه؟ عمری نماز خوندم و روزه گرفتم.

کاربر قدیمی ام، مشکل ورود به سایت داشتم. مجبور به ثبت نام جدید شدم. 
قبول نمیکنم،،، چون فرقی نمیکنه....  شاید اگر زن شوهردار طلاق بگیره راحت ازدواج کنه  اما ...

خوبی مجردی اینه که جدا میشی ولی متاهلی نمیتونی جدا بشی خیلی وقتا باید بمونی شوهر با دوست خیلی فرق داره شوهر تعهد داده کتبا

چقدر سخت، واقعا راست میگم از چشم یه زن بیفتی دیگه نمیتونی برگردی 🥲 منم خیانت شوهرمو دیدم نه یبار دو ...

درست نمیشن. 

کاربر قدیمی ام، مشکل ورود به سایت داشتم. مجبور به ثبت نام جدید شدم. 
خوبی مجردی اینه که جدا میشی ولی متاهلی نمیتونی جدا بشی خیلی وقتا باید بمونی شوهر با دوست خیلی فرق دا ...

همین طرز فکرا مملکتو به گند کشیده... 

غربیا انقدر رو این مسئله حساسن که تعهدشون قلبیه و یکی اگر خیانت کنه تو دوستی همه بد میدونن 

✍️🎻🎼شاعر_ترانه نویس_رقصنده_ترانه سرایی در2دقیقه_ترانه نویسی روی ملودی خاص شما______ترانه نویسی با عنوان سفارشی____ترانه نویسی به چندزبان: تورکی_فارسی_بختیاری_لری____آموزش شعر_ ترانه سرایی_دکلمه_فن بیان__روان خوانی_👩‍🏫🎶🎹
نباید بچه رو بازیچه هوس کسی کرد نباید وسیله ازار پدرای هوس بازشون باشن

همینه دیگه،، زن خیانت کنه هم بچه تا چندماهگی میمونه دستش،،، 

نمیدونم چرا اینطوره دیگه،،، 

بنظرم هرکسی با طرز فکرخودش زندگی میکنه 

هرکسی لیاقت خودشو بهتر میدونه،، 

هر زنی خودشو قربانی اینده بچه ای میکنه که وقتی بزرگ شد بگه چرا نزاشتی با بابام زندگی کنم... وقتی ام مادر بخواد ازدواج کنه بچه میشه قوزبالاقوز،،، یا سنگ میندازه جلو پاش،، یا میشه دردسر،، یا میخواد از پدرش دفاع کنه.... 

نمیدونم اطرافتون دیدید یا نه... ولی تو فیلما و سریال‌ها قطعا دیدید که مشکل ساز میشن... 

فیلم و سریالهارو هم از واقعیت زندگی آدما میسازن 

✍️🎻🎼شاعر_ترانه نویس_رقصنده_ترانه سرایی در2دقیقه_ترانه نویسی روی ملودی خاص شما______ترانه نویسی با عنوان سفارشی____ترانه نویسی به چندزبان: تورکی_فارسی_بختیاری_لری____آموزش شعر_ ترانه سرایی_دکلمه_فن بیان__روان خوانی_👩‍🏫🎶🎹
چقدر سخت، واقعا راست میگم از چشم یه زن بیفتی دیگه نمیتونی برگردی 🥲 منم خیانت شوهرمو دیدم نه یبار دو ...

نمیشن،،، آدم نمیشن،، کسی که زاتش مشکل داشته باشه دیگه درست نمیشه

شما یه پیچ خرابو میتونی سمباده بکشی درست کنی 

اما یه پیچی که هرز شده رو نمیتونی درست کنی 

سمباده هم بکشی پودر میشه بسکه هرز شده

آدما هم همینن... 

بهترین کار اینه رهاشون کنی... وقتی بخاطر فلانی و فلانی و فلانی صبروتحمل میکنی داری به کمر جاهل همت و قدرت میدی... اون ادم پیش خودش میگه اینکه صبر میکنه تحمل میکنه،، پس ادامه میدم تا جاییکه امکانش هس... 

شان و شخصیت آدما اینطوره،،، همه همینن 

تا به ستوه نیای تا فریاد نزنی تا صدات درنیاد

به کارشون ادامه میدن،،،باید یجایی این ارتباط سمی رو قطع کنی،، تا بفهمن دنیا دست کیه... 

قبول نمیکنم،،، چون فرقی نمیکنه....  شاید اگر زن شوهردار طلاق بگیره راحت ازدواج کنه  اما ...

از نظر احساس آره شاید فرقی نکنن

ولی الان براحتی طلاق نمیدن که مگر همه چیتو ببخشی از اون زندگی بیای بیرون خانمی بوده که شوهرش کتک میزده معتاد بوده و هرچیز بدی ک فکر کنی ولی قاضی حکم طلاقش رو نداد گفت برو سازش کن بچه داری خانواده را نگه دار!

وقتی پای بچه وسط باشه همه چی فرق میکنه مرد خیانتکار پدر خوبی هم نمیتونه باشه چون به اون بچه هم خیانت کرد نباید بچه را این وسط گروکشی کرد تا مرد دست و پاش بسته باشه

از نظر احساس آره شاید فرقی نکنن ولی الان براحتی طلاق نمیدن که مگر همه چیتو ببخشی از اون زندگی بیای ...

اتفاقا برعکس میگی

خیلی آسون شده طلاق،، قاضی براحتی باور میکنه انقدر خیانت زیاد شده... 

من دوستم وکیله،خودشم وکیل چندین ساله ی کارکشته س،،، یه آقای 55 ساله که اکثر قاضیا میشناسنش... میگه الان دیگه راحت حکم طلاق رو میدن با پرداخت کل مهریه و حق و حقوق زن... 

نمیشن،،، آدم نمیشن،، کسی که زاتش مشکل داشته باشه دیگه درست نمیشه شما یه پیچ خرابو میتونی سمباده بکش ...

واقعا همینه

ولی خودمم وابستم متاسفانه البته دوستم میگه دوستش داری که ولش نمیکنی نمیدونم تا کجا میخواد ادامه پیدا کنه ولی میدونم جرات جدایی رو ندارم

هم اینکه بچم این وسطه هم خانوادم قطعا میگن نه! 

حداقل الان به فکرش نیستم تا وقتی که مستقل بشم و بی نیاز به شوهر😕

به دل خسته بگویید خداوندی هست...❤️
من مجردم و دوبار خیانت دیدم از دوستام.... به بدترین شکل ممکن... شاید بگی خیانت متاهلی و مجردی فرق د ...

شدیدا با حرفات موافقم دوست عزیز... تا وقتی زنایی که مادرن این تکون رو به خودشون ندن مردا وقیح تر میشن