2777
2789
عنوان

میخوام برم باشگاه ثبت نام کنم 💪

113 بازدید | 10 پست

سلام بچه ها من خیلی وقته یعنی چند ساله که ورزش نمیکنم از طرفی کمردرد و گودی کمر و زانو درد دارن وزنمم ۹۴ کیلوعه ، چون یه دونه سقط داشتم الان میخوام اقدام کنم دکتر میگه باید وزنت رو خیلی کم کنی، میخوام برم باشگاه ثبت نام کنم که هم کمردرد و زانو دردم خوب بشه هم گودی کمرم از بین بره هم وزنم بیاد پایین هم برای باردار شدنم هم تاثیر داشته باشه با توجه به اینکه سالهاست ورزش نکردم و بدنم خشکه بنظرتون کدوم رشته ورزشی تو باشگاه ثبت نام کنم ممنون میشم کمک کنید 🫠🙂🙃😇

بدنسازی فک کنم خوب باشه ایروبیک منو لاغر نکرد

بدنسازی میگن بعد از یه مدت ول کنی چاق تر میشی بعد دلم نمیخواد عضله اینا داشته باشم بدنسازی میترسم عضله بگیرم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اروبیک مناسبه شماست ولی زیاد وزن کم نمیکنی .  بازیهایی ک با توپه تو لاغری و خوش اندامی معجز ...

ممنون از راهنماییت ولی بدنم آمادگی فوتبال و والیبال و اینجوری ورزش هارو نداره فعلا میخوام بدنم آماده بشه یه چند کیلو وزن کم کنم بعد برم دنبال ورزش های سنگین ، من دو تا پله میرم نفس کم میارم

مشکل غدد نداری؟؟؟  ژنتیکی وزنت بالاست؟ ارثیه؟

کم کاری تیرویید دارم نه من دبیرستان لاغر بودم ۵۵ کیلو بودم بعد از ازدواج که فهمیدم کم کاری تیرویید دارم یهو وزنم رفت بالا ، دوران نامزدیم ۶۸ کیلو بودم

کم کاری تیرویید دارم نه من دبیرستان لاغر بودم ۵۵ کیلو بودم بعد از ازدواج که فهمیدم کم کاری تیرویید د ...

اخی نازنینم . داروهای تیروییدتو حتما استفاده کن . قول بهت میدم هم ب زودی مادر میشی هم به وزن ایده الت میرسی . 🌹😘