سلام بچه ها من خیلی وقته یعنی چند ساله که ورزش نمیکنم از طرفی کمردرد و گودی کمر و زانو درد دارن وزنمم ۹۴ کیلوعه ، چون یه دونه سقط داشتم الان میخوام اقدام کنم دکتر میگه باید وزنت رو خیلی کم کنی، میخوام برم باشگاه ثبت نام کنم که هم کمردرد و زانو دردم خوب بشه هم گودی کمرم از بین بره هم وزنم بیاد پایین هم برای باردار شدنم هم تاثیر داشته باشه با توجه به اینکه سالهاست ورزش نکردم و بدنم خشکه بنظرتون کدوم رشته ورزشی تو باشگاه ثبت نام کنم ممنون میشم کمک کنید 🫠🙂🙃😇
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اروبیک مناسبه شماست ولی زیاد وزن کم نمیکنی . بازیهایی ک با توپه تو لاغری و خوش اندامی معجز ...
ممنون از راهنماییت ولی بدنم آمادگی فوتبال و والیبال و اینجوری ورزش هارو نداره فعلا میخوام بدنم آماده بشه یه چند کیلو وزن کم کنم بعد برم دنبال ورزش های سنگین ، من دو تا پله میرم نفس کم میارم