mohijooon1300 مدیر استارتر عضویت: 1401/06/26 تعداد پست: 5640 عنوان کلومفین با پروژسترون میشه خورد 49 بازدید | 7 پست بچه ها من مشکل هورمونی دارم و پروژسترون میخورم حالا میخوام یکی دو ماه کلومفین بخورم باهم تداخل ندارن بد نگوییم به مهتاب اگر تب داریم🦄🌌.. یعنی میشه منم ی روزی تاپیک بارداری بزنم😔 بگم خدایا شکرت منم مامان شدم ،بگم ویار دارم حالم بده،بگم امروز تکون خوردناشو حس کردم،بگم شبا اذیتم خوابم نمیبره،بگم منتظر به دنیا اومدنشم...بگم شبا تا صبح گریه میکنه خواب ندارم...اگه امضام رو خوندی برای حاجتم ی صلوات میفرستی😉 1401/11/03 | 12:00 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
satagobargg عضویت: 1401/10/23 تعداد پست: 5941 تداخل که ن ولی بدون تجویز پزشک ن باردارنیستم میخام انرژی های مثبت رو جذب کنم ان شالله تاعید من دوقلو باردارم شد ولی بدتر شد ازدستش دادم
mohijooon1300 مدیر استارتر عضویت: 1401/06/26 تعداد پست: 5640 تو گوگل زدم ،زده بودبا استروژن تداخل داره کلومفین،استروژن با پروژسترون فرق میکنه بد نگوییم به مهتاب اگر تب داریم🦄🌌.. یعنی میشه منم ی روزی تاپیک بارداری بزنم😔 بگم خدایا شکرت منم مامان شدم ،بگم ویار دارم حالم بده،بگم امروز تکون خوردناشو حس کردم،بگم شبا اذیتم خوابم نمیبره،بگم منتظر به دنیا اومدنشم...بگم شبا تا صبح گریه میکنه خواب ندارم...اگه امضام رو خوندی برای حاجتم ی صلوات میفرستی😉
mohijooon1300 مدیر استارتر عضویت: 1401/06/26 تعداد پست: 5640 تداخل که ن ولی بدون تجویز پزشک ن آخه میام نوبت بگیرم همش میگه دو سه ماه دیگه😕بعد با یکی از دکترای کلینیک نی نی سایت مشورت کردم گفت بدون قرص محرک تخمک گذاری نمیتونی باردار بشی بد نگوییم به مهتاب اگر تب داریم🦄🌌.. یعنی میشه منم ی روزی تاپیک بارداری بزنم😔 بگم خدایا شکرت منم مامان شدم ،بگم ویار دارم حالم بده،بگم امروز تکون خوردناشو حس کردم،بگم شبا اذیتم خوابم نمیبره،بگم منتظر به دنیا اومدنشم...بگم شبا تا صبح گریه میکنه خواب ندارم...اگه امضام رو خوندی برای حاجتم ی صلوات میفرستی😉
satagobargg عضویت: 1401/10/23 تعداد پست: 5941 آخه میام نوبت بگیرم همش میگه دو سه ماه دیگه😕بعد با یکی از دکترای کلینیک نی نی سایت مشورت کردم گفت ب ... باید حتما دکتر سونو کنه دقیق بشه بری دکتر بهتره باردارنیستم میخام انرژی های مثبت رو جذب کنم ان شالله تاعید من دوقلو باردارم شد ولی بدتر شد ازدستش دادم
satagobargg عضویت: 1401/10/23 تعداد پست: 5941 شاید انسداد لوله باشه باردارنیستم میخام انرژی های مثبت رو جذب کنم ان شالله تاعید من دوقلو باردارم شد ولی بدتر شد ازدستش دادم
mohijooon1300 مدیر استارتر عضویت: 1401/06/26 تعداد پست: 5640 شاید انسداد لوله باشه نه آخه مشکل هورمونی دارم بدون قرص پریود نمیشم بد نگوییم به مهتاب اگر تب داریم🦄🌌.. یعنی میشه منم ی روزی تاپیک بارداری بزنم😔 بگم خدایا شکرت منم مامان شدم ،بگم ویار دارم حالم بده،بگم امروز تکون خوردناشو حس کردم،بگم شبا اذیتم خوابم نمیبره،بگم منتظر به دنیا اومدنشم...بگم شبا تا صبح گریه میکنه خواب ندارم...اگه امضام رو خوندی برای حاجتم ی صلوات میفرستی😉
mohijooon1300 مدیر استارتر عضویت: 1401/06/26 تعداد پست: 5640 گلم کداف چقدر طول کشید تا تاییدتون کنه افتتاح حساب رو ؟؟ بعد افتتاح حساب تونستین کار کنین ؟ هنوز اطلاعاتم تکمیل نکردم🤦♀️ بد نگوییم به مهتاب اگر تب داریم🦄🌌.. یعنی میشه منم ی روزی تاپیک بارداری بزنم😔 بگم خدایا شکرت منم مامان شدم ،بگم ویار دارم حالم بده،بگم امروز تکون خوردناشو حس کردم،بگم شبا اذیتم خوابم نمیبره،بگم منتظر به دنیا اومدنشم...بگم شبا تا صبح گریه میکنه خواب ندارم...اگه امضام رو خوندی برای حاجتم ی صلوات میفرستی😉