2777
2789
عنوان

تجربی یا هنر بنظرتون؟

| مشاهده متن کامل بحث + 336 بازدید | 18 پست
آخه خودش گفت میخوام برای ویزا و مهاجرت برم پزشکی چه درسایی باید خوب بیاره؟ 

ریاضی و‌علومش باید بالاتر 12باشه البته ن فقط اینکه محدود به کتاب باشه کتابا سه پایه متوسطه دوم رو چک کنه بخصوص زیست دوازدهمو 

😂😂😂نه مشاور تحصیلی که واسه کنکور اینا مشاوره میده از اونا بپرسه،توی گوگل سرچ کنید هستن

باشه ممنونم

کاربری قبلا دست دو نفره بوده الان فقط دست منه🌷✨.... نی نی سایت از سرزمین عجایب هم عجیب تره یهو میای میبینی پدرشوهر و خواهر شوهر با همن  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بازار کار بعضی رشته های هنر خیلی خوبه...ولی وضعیت فرهنگی و اخلاقی بعضی هنرستانا خوب نیست بخاطر همون ...

مدارس دخترانه و پسرانه ی ما هم همینجورین چه برسه به هنرستانا شون تازه داخل شهرمون هم میگن خیلی بده هنرستاناشون

کاربری قبلا دست دو نفره بوده الان فقط دست منه🌷✨.... نی نی سایت از سرزمین عجایب هم عجیب تره یهو میای میبینی پدرشوهر و خواهر شوهر با همن  
ریاضی و‌علومش باید بالاتر 12باشه البته ن فقط اینکه محدود به کتاب باشه کتابا سه پایه متوسطه دوم رو چک ...

تشکر گلم