2777
2789
عنوان

تجربی یا هنر بنظرتون؟

335 بازدید | 18 پست

داخل یه تاپیک دیگه هم گفتم یکی از اقواممون میخواد بره تجربی برای پز‌شک جراح مغز و اعصاب ازم پرسید چه کتابایی باید برای تجربی شرط قرار بده و معدلش بالای چند باشه البته من بهش گفتم همه ی درسات و بخون براش هم توضیح دادم کدوم درسا رشته ی تجربی میاره ولی مامانش اسرار کرد از یکی بپرس خودش که عاشق هنره ولی اوایل خوانوادش مجبورش کردن بره تجربی جوری که ما شنیدیم گفته میرم پزشکی برای ویزای تحصیل درخواست میکنم 

کاربری قبلا دست دو نفره بوده الان فقط دست منه🌷✨.... نی نی سایت از سرزمین عجایب هم عجیب تره یهو میای میبینی پدرشوهر و خواهر شوهر با همن  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانواده:برو تجربی دررررر کناااارش‌ هنرم ادامه بده 

بنظرم اگه علاقه نداری نیا تجربی درساش سنگینیه خوشت نیاد ازش افسرده میشی 

کاش آرزو هایم را قاصدک ها می‌بردند پیش خدا .. رسم است در این دنیا هر کس غمی دارد ..........برای برآورده شدن حاجتم یه صلوات میفرستی 🫂🙂🌱
هنر هنر هنر

آخه خودش گفت میخوام برای ویزا و مهاجرت برم پزشکی چه درسایی باید خوب بیاره؟ 

کاربری قبلا دست دو نفره بوده الان فقط دست منه🌷✨.... نی نی سایت از سرزمین عجایب هم عجیب تره یهو میای میبینی پدرشوهر و خواهر شوهر با همن  
خانواده:برو تجربی دررررر کناااارش‌ هنرم ادامه بده  بنظرم اگه علاقه نداری نیا تجربی درساش سنگین ...

آره وی عاشق درس خوندنه و گفت هنر داخل ایران بدردم نمیخوره 

هنر تو ایران فایده نداره...همون پزشکی بهتره دانشگاه هنر جیزی یاد نمیدن یه عده پلشت شدن استاد دانشگا ...

درسته خودشم گفت ولی شرط معدلش بالای چند باشه؟ 

هنر خوبه ولی توی اموزشگاه های معتبر...هنرستان ها اصلاا معلماشون خوب تدریس نمیکنن

اگر روزی ازم بپرسن چه آدمایی رو بیشتر دوس داری، میگم اون‌هایی که توی زندگی بیشتر از همه رنج کشیدن. رنج! نه به منزله غم. که غم هم میتونه شکلی از رنج باشه. رنجی که به معنی رشد و رسیدن به نورِ امید وسط تاریک ترین روزهای زندگیشون باشه. اون آدم‌ها شاید زیاد کتاب نخونده باشن. شاید سواد زیادی نداشته باشن. شاید پولدار نباشن. ولی عمیقن. انسان های عمیق رو دوس دارم. اینکه حتی با سکوتشون هم حرف های زیادی دارن. اگه یه روزی ازم بپرسن چه آدمایی رو بیشتر دوس داری، میگم اون آدمایی که با رنج قد کشیدن ...
هنر ولی وضعیت هنرستانا اصلا خوب نیست

منم شنیدم خوب نیست و داخل ایران فکر کنم خیلی ارزشی نداشته باشه مثلا میگن شنیدی فلانی تنبل و رفته هنر زیاد پر و بال نمیگیره 

هنر خوبه ولی توی اموزشگاه های معتبر...هنرستان ها اصلاا معلماشون خوب تدریس نمیکنن

اینا هم داخل شهرشون فقط 2 تا هنرستان داره و برای معدلش شرط نمره چنده؟ 

اونو نمیدونم  باید از یه مشاور بپرسه

مشاور مدرسه دارن ولی انگار اصلا وجود خارجی نداره

منم شنیدم خوب نیست و داخل ایران فکر کنم خیلی ارزشی نداشته باشه مثلا میگن شنیدی فلانی تنبل و رفته هنر ...

بازار کار بعضی رشته های هنر خیلی خوبه...ولی وضعیت فرهنگی و اخلاقی بعضی هنرستانا خوب نیست بخاطر همون شاید پیشرفت توشون کمه مثلا تو شهر ما بعضی هنرستانا بودن دخترا  یه کارای غیر اخلاقی انجام میدادن حتی تو مدرسه...