داخل یه تاپیک دیگه هم گفتم یکی از اقواممون میخواد بره تجربی برای پزشک جراح مغز و اعصاب ازم پرسید چه کتابایی باید برای تجربی شرط قرار بده و معدلش بالای چند باشه البته من بهش گفتم همه ی درسات و بخون براش هم توضیح دادم کدوم درسا رشته ی تجربی میاره ولی مامانش اسرار کرد از یکی بپرس خودش که عاشق هنره ولی اوایل خوانوادش مجبورش کردن بره تجربی جوری که ما شنیدیم گفته میرم پزشکی برای ویزای تحصیل درخواست میکنم
کاربری قبلا دست دو نفره بوده الان فقط دست منه🌷✨.... نی نی سایت از سرزمین عجایب هم عجیب تره یهو میای میبینی پدرشوهر و خواهر شوهر با همن
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
هنر خوبه ولی توی اموزشگاه های معتبر...هنرستان ها اصلاا معلماشون خوب تدریس نمیکنن
اگر روزی ازم بپرسن چه آدمایی رو بیشتر دوس داری، میگم اونهایی که توی زندگی بیشتر از همه رنج کشیدن. رنج! نه به منزله غم. که غم هم میتونه شکلی از رنج باشه. رنجی که به معنی رشد و رسیدن به نورِ امید وسط تاریک ترین روزهای زندگیشون باشه. اون آدمها شاید زیاد کتاب نخونده باشن. شاید سواد زیادی نداشته باشن. شاید پولدار نباشن. ولی عمیقن. انسان های عمیق رو دوس دارم. اینکه حتی با سکوتشون هم حرف های زیادی دارن. اگه یه روزی ازم بپرسن چه آدمایی رو بیشتر دوس داری، میگم اون آدمایی که با رنج قد کشیدن ...
منم شنیدم خوب نیست و داخل ایران فکر کنم خیلی ارزشی نداشته باشه مثلا میگن شنیدی فلانی تنبل و رفته هنر ...
بازار کار بعضی رشته های هنر خیلی خوبه...ولی وضعیت فرهنگی و اخلاقی بعضی هنرستانا خوب نیست بخاطر همون شاید پیشرفت توشون کمه مثلا تو شهر ما بعضی هنرستانا بودن دخترا یه کارای غیر اخلاقی انجام میدادن حتی تو مدرسه...