الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دارم میگم خودم ندیدم ب شخصه اتفاقا خودمم محجبه هستم و تاحالا همچین موردی ندیدم همیشه برعکسش رو دیدم ...
خب ایشالا که نبینی هیچوقت
❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر" ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️
گفتم ک من ندیدم فقط برعکسش رو دیدم خودم هم محجبه هستم
متاسفانه هردوتاش هست یدفعه با چادر رفتم بازار مرده گفت خانم دست نزن
یدفعه هم بافت پوشیده بودم دوتیکه بود زیرش یخورده کوتاه بود ولی رویش بلند بود تا پایین زانوم بسته هم بود خانمه گفت چیه پوشیدی ..... واقعا ناراحت کنندس اونجا اصلا هیچ مردی نبود
اخه مردم از چادری و حجاب و هرکی دم از انسانیت زده و از مدهبیا بد ضربه خوردن. همه خشم دارن. واقعا دین ...
یعنی اونا اگه ادم پولدار بد ببینن کلا ازپول زده میشن ما مسلمون هستیم معصوم نیستیم نمیگم برای کار بد مجازیم باید تلاشمونو برای ترک گناه انجام بدیم ولی به هرحال ممکنه مثل خیلی از ادمهای غیر مذهبی گناههایی هم انجام بدیم یعنی من دیندار هستم دینم کامله ولی من کامل نیستم پس گناه منو به پای دینم ننویس اینجوری منصفانه تر وانسانی تره