2777
2789

خانما مهمه که چله رو از چه روزی شروع کنم؟ من از امروز میخاستم ختم سوره حمد بردارم.تویه تاپیکی خوندم روز دوشنبه روز نحس میشه ولی من چون ولادت حصرت زینب بود خواستم از امروز شروع کنم و هدیه کنم به ایشون .الان چیکارکنم از کی شروع کنم؟

سوال دوم اینکه ختم ۴۰روزه سوره حمد رو باید ۴۰روز روزی ۴۰ بار حمد بخونم یا ۴۱بار؟

اگر کسی به شما گفت برای من دعا کنید،مطمئن باشید که زندگی بر دل او سنگینی کرده است،پس او را تنها نگذارید!خواهش میکنم برای ازدواج موفق  من دعا کنید لایک کنید تا منم براتون دعا کنم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ختم ۴۰ روزه. روزی چندبار؟

نمیدونم روزی ۴۰بار باید حمد خوند یا ۴۱بار.یه بار یکی بهم این ختموگفت تعدادش یادم نیست

اگر کسی به شما گفت برای من دعا کنید،مطمئن باشید که زندگی بر دل او سنگینی کرده است،پس او را تنها نگذارید!خواهش میکنم برای ازدواج موفق  من دعا کنید لایک کنید تا منم براتون دعا کنم